22.8 C
Chania
Thursday, October 17, 2024

Επιχειρηματίας από τα Χανιά καταδικάστηκε σε 11,5 χρόνια φυλάκισης για ασέλγεια σε ανήλικους

Ημερομηνία:

Ένας 58χρονος επιχειρηματίας από τα Χανιά καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 11 ετών και 5 μηνών από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης δύο ανήλικων. Η απόφαση είναι δεύτερου βαθμού, καθώς ο κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα το 2022.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 58χρονος είχε τελέσει γενετήσιες πράξεις με ανήλικη κάτω των 12 ετών, ενώ του είχε αποδοθεί και η κατοχή παιδικής πορνογραφίας. Επιπλέον, είχε κατηγορηθεί για κατάχρηση σε ασέλγεια και άλλα δύο πλημμελήματα.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο κατηγορούμενος ομολόγησε ένα μέρος των κατηγοριών, αναγνωρίζοντας την πράξη σε βάρος ενός κοριτσιού από το συγγενικό του περιβάλλον.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διαζύγιο Όλγας Κεφαλογιάννη-Μίνωα Μάτσα: Για βίαιη συμπεριφορά κατηγορεί ο συνθέτης την υπουργό

Σε «ανταλλαγή» ασφαλιστικών μέτρων προχώρησαν η υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη και ο...

Δημογραφικό: «Δουλέψτε περισσότερο επειδή γερνάτε» – Τι προτείνει η Μorgan Stanley

Το δημογραφικό εξελίσσεται σε  «ωρολογιακή βόμβα» για την ευρωπαϊκή οικονομία,...

Το καζίνο στην Κρήτη και οι τζίροι που προκαλούν… ίλιγγο!

Όχι σε άλλες καθυστερήσεις λένε στην Επιτροπή Παιγνίων για τη διενέργεια...