28.8 C
Chania
Friday, September 27, 2024

ΕΠΣΧ: Κυπελλούχος στα χαρτιά ο Α.Ο. Χανιά στους Παίδες

Ημερομηνία:

Αν και ο τελικός του Κυπέλλου Παίδων είναι μια γιορτή για το τοπικό ποδόσφαιρο, ο θεσμός αμαυρώθηκε την Τετάρτη στη Μοναχή Ελιά.
Ο προγραμματισμένος τελικός ανάμεσα σε Πλατανιά/Α.Ε. Κυδωνίας και Α.Ο. Χανιά δεν έγινε ποτέ, αφού οι «κόκκινοι» απέσυραν την ομάδα τους διαμαρτυρόμενοι για την τιμωρία του προπονητή τους, Αντώνη Καρατζή, την παραμονή του αγώνα.
Ο νεαρός τεχνικός είχε τιμωρηθεί με ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για 1 χρόνο με αναστολή, αλλά η αποβολή του την περασμένη Δευτέρα (02/01) στο μπαράζ με τον Άρη Σούδας έκανε την Ε.Π.Σ. Χανίων μετά τη συνεδρίασή της Τρίτης (03/01) να ενεργοποιήσει την ποινή.
Από την στιγμή που απαγορεύτηκε η είσοδος του Καρατζή στο γήπεδο, λόγω της τιμωρίας, ο ίδιος σε συνεννόηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Πλατανιάς, Στέλιο Βαρουξάκη, αποφάσισε να αποσύρει την ομάδα του και να μην γίνει ο τελικός.
Έτσι ο διαιτητής Χρ. Γιαννουλάκης έκλεισε το φύλλο αγώνος με τον Α.Ο. Χανιά να κερδίζει το παιχνίδι στα χαρτιά.
Οι ιθύνοντες του Πλατανιά υποστηρίζουν ότι είχαν ζητήσει την αλλαγή της ημερομηνίας του αγώνα, μετά από επικοινωνία του κ. Βαρουξάκη με τον πρόεδρο της ΕΠΣΧ, κ. Βούρβαχης, ενώ λένε ότι δεν γνώριζαν για την τιμωρία του προπονητή τους.
Από την μεριά του ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χανίων δήλωσε ότι δεν έστεκε ο λόγος για τον οποίο ζήτησε αναβολή ο Πλατανιάς και ότι για την τιμωρία ενημερώθηκε το βράδυ της Τρίτης ο γραμματέας της ΠΑΕ, Γιάννης Τρούλης.

Για την ιστορία οι συνθέσεις των ομάδων ήταν:
Πλατανιάς/Α.Ε. Κυδωνίας (Αντώνης Καρατζής-Στέλιος Τζωρτζάκης): Πενταράκης, Δασκαλάκης, Φραγκεδάκης, Κτιστάκης, Κοκονάκης, Γ. Κανελάκης, Μιχελακάκης, Καραντωνάκης, Κολομπάκης, Μπαρουλάκης, Μαρκοδούνας.
Στον πάγκο ήταν οι: Κουρούπης, Αδ. Κανελάκης, Κοκολάκης, Κατζουράκης, Μαστοράκης.
Α.Ο. Χανιά (Κώστας Βερναδάκης): Παπουδάκης, Σκευοφύλαξ, Φιντικάκης, Μανωλεδάκης, Σπ. Μπομπολάκης, Ιερωνυμάκης, Σκουλουδάκης, Π. Γιακουμάκης, Χατζόπουλος, Σταθινάκης, Ασημίνας.
Στον πάγκο ήταν οι: Αρχοντάκης, Βαρουξάκης, Β. Γιακουμάκης, Π. Μπομπολάκης, Ούκα, Φιλιππάκης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συλλαλητήριο στα Χανιά για το έγκλημα στην Παλαιστίνη

Κάλεσμα συμμετοχής, στο συλλαλητήριο υπερ του παλαιστινιακού λαού, που...

Χωρίς τέλος οι νεκροί σε τροχαία στην Κρήτη – 49 ζωές έχουν χαθεί μέσα στο έτος

Μια νέα τραγωδία στην άσφαλτο της Κρήτης γράφτηκε το...

Δήμαρχος Αποκορώνου: Η ΕΤΑΝΑΠ να μείνει εταιρείας λαϊκής βάσης – Να μην περάσει σε κύκλους απρόσωπων συμφερόντων

Ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, εξέφρασε την έντονη ανησυχία...

Κάτω τα χέρια από την ΕΤΑΝΑΠ

Ο σοφός γέροντας, μακαριστός Ειρηναίος, που οραματίστηκε και λειτούργησε...