Τα συγχαρητήριά της προς την ΠΑΕ Πλατανιάς για την άνοδο στη Super League απέστειλε και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων.
Αναλυτικά η σχετική επιστολή που εστάλη στη χανιώτικη ομάδα:
“ΠΡΟΣ
ΠΑΕ Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑ
Κύριε Πρόεδρε,
Συγκλονισμένοι από την μεγαλειώδη εμφάνιση της ομάδας μας, στα play offs και την άνοδο στη SUPER LEAGUE, συμμετέχουμε ολόψυχα στο τρελό πανηγύρι του ποδοσφαιρικού κόσμου του Νομού μας.
Σας συγχαίρουμε, εσάς προσωπικά καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές για την απίστευτη χαρά που μας προσφέρατε, με την επίτευξη ενός στόχου, που κάθε Χανιώτης ονειρευόταν.
Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία, στο πρωτάθλημα της Super League και θα είμαστε αρωγοί σας, όπως πάντα, σε ότι μας χρειαστείτε.
Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Βούρβαχης Γ.
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ακασιάδης Ιορδ.
Το ξέρουμε…
Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.
Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:
- - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
- - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.
Γίνε συνδρομητής
Σας ευχαριστούμε θερμά.