20.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

ΕΠΣ Χανίων: Χανιά – Ηράκλειο 1 – 2

Ημερομηνία:

Πρεμιέρα με ήττα για τη Μικτή Προπαίδων

Η Μικτή Προπαίδων της Ε.Π.Σ. Χανίων ξεκίνησε το πρωτάθλημα Μικτών ομάδων ΕΠΣ στην κατηγορία Προπαίδων με ήττα 2-1 από την αντίστοιχη ομάδα της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.

Πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Σεραφειμίδης, που σημείωσε και τα δύο γκολ, στο 30’+2′ με σουτ μέσα από την περιοχή και στο 43′ με κοντινό πλασέ μετά από ενέργεια του Δραμιτινού που αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι.

Η Μικτή ομάδα Προπαίδων της Ε.Π.Σ. Χανίων μείωσε στο 57′ με ατομική ενέργεια και σουτ του Καβράκη, ενώ είχε ευκαιρίες για γκολ στο 6′ με τον Γ. Αμαραντίδη και στο 22′ με τον Κληρονόμο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κανελάκης (Χανίων)
ΒΟΗΘΟΙ: Πετεινάτος-Κεζέμπογλου (Χανίων)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καβράκης (57′)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:-

Ε.Π.Σ. Χανίων (Βαγγέλης Πρόκος-Γιάννης Μηνάς): ,Μπατάκης (31′ Μποτωνάκης), Μαθιουδάκης, Καστρινάκης, Κωνσταντινίδης, Λαμπάκης (31′ λ.τ. Μαρκουλάκης), Κληρονόμος (31′ Μαρκάκης), Γιαννακίδης (39′ Καβράκης), Βασιλάκης (42′ Τραγούδας), Αντ. Αμαραντίδης (42′ Γκαγκάκης), Μιχαλόπουλος (40′ Καρμπαδάκης), Γ. Αμαραντίδης.

Ε.Π.Σ. Ηρακλείου (Θοδωρής Μαρταβατζής): Αγγελάκης (56′ Αλεξάκης), Ψαράκης (46′ Κομνηνός), Διακάκης (52′ Μπλεδάκης), Δραμιτινός, Ξενοκτιστάκης (55′ Παπαντωνάκης), Κεφαλούκος (56′ Μακρυγιαννάκης), Λιοδάκης, Ιατρούδης, Ταταρίδης (38′ Σχοιναράκης), Περδίκης (51′ Χαλκιαδάκης), Σεραφειμίδης.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ