22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ερασμία Μάνου: Η κόρη της Σοφίας Βόσσου αρραβωνιάστηκε τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη

Ημερομηνία:

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου για την προσωπική της ζωή. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι αρραβωνιάστηκε έναν κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού και συγκεκριμένα τον φοιτητή κρατούμενο Βασίλη Δημάκη.

Η Ερασμία Μάνου μιλώντας σε συνέντευξή της στο Happy Day αποκάλυψε πως γνωρίστηκαν μέσω social media, όταν του έστειλε ένα μήνυμα συμπαράστασης όταν έκανε απεργία πείνας για να διεκδικήσει το δικαίωμά του να σπουδάσει.

Επίσης ανέφερε πως η μητέρα της, Σοφία Βόσσου αρχικά φοβήθηκε αλλά πως πλέον οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, είναι η στιγμή που το ένιωσα. Ο αρραβωνιαστικός μου είναι ο Βασίλης Δημάκης, ο κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού, ο φοιτητής κρατούμενος Βασίλης Δημάκης. Κατάφερε να τελειώσει το Πανεπιστήμιο, τις Πολιτικές Επιστήμες. Οι δεσμοί μεγαλώνουν σε αυτές τις συνθήκες. Η επικοινωνία είναι δύσκολη, όλα είναι δύσκολα. Παρόλα αυτά ό,τι είναι να συμβεί, συμβαίνει και δε μπορεί να το σταματήσει τίποτα. Αυτό νομίζω» ανέφερε αρχικά η Ερασμία Μάνου.

Τον λογαριασμό του στα social media δεν τον διαχειριζόταν ο ίδιος αλλά του μετέφεραν το μήνυμα συμπαράστασης. Από εκείνη τη στιγμή άρχισαν να έχουν επικοινωνία και η ίδια τον επισκεπτόταν κάθε 15 μέρες στον Κορυδαλλό.

«Είχαμε πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη ο ένας τον άλλον για κάποιον λόγο που δε μπορώ να εξηγήσω. Είναι πολύ δύσκολο αλλά παράλληλα είναι μοναδικό»

Ο αρραβώνας στη φυλακή

«Ο αρραβώνας έγινε με ειδική άδεια, παρουσία της μητέρας μου. Ήταν περίεργο όλο αυτό και ταυτόχρονα πολύ συγκινητικό. Η μαμά μου με τον Βασίλη έχουν πολύ ωραία σχέση, επικοινωνούν με κάποια τηλέφωνα. Στην αρχή φοβήθηκε, όταν της το είπα. Μετά – δεύτερο χρόνο – ήθελε να το συζητήσουμε. Το τρίτο βήμα ήταν ότι γνωρίστηκαν και νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είναι πολύ χαρούμενη κι εκείνη για το θάρρος μου» κατέληξε η Ερασμία Μάνου.

Και όπως είπε ελπίζει να τελειώσει γρήγορα αυτή η ιστορία έτσι ώστε να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...