13.8 C
Chania
Sunday, December 7, 2025

Εργασίες Ασφαλτόστρωσης και Οδοστρωσίας στην οδό Φούμηδων στη Νέα Χώρα από το Δήμο Χανίων

Ημερομηνία:

Εργασίες οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης στην οδό Φούμηδων – μεταξύ των οδών Καντάνου και Μουστεράκη – στη Νέα Χώρα, πραγματοποιήθηκαν σήμερα Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011 από τα Τεχνικά Συνεργεία της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων.

Στο σημείο των εργασιών βρέθηκε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Μανώλης Κεμεσίδης, ο οποίος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη σημασία του έργου, «το οποίο αναβάθμιζει την περιοχή, η αισθητική της οποίας υποβαθμιζόταν για δεκαετίες», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Παράλληλα, ο κ. Κεμεσίδης τόνισε ότι η ασφαλτόστρωση του συγκεκριμένου τμήματος θα εξυπηρετεί καλύτερα, βελτιώνοντας την πρόσβαση των παιδιών του 36ου Νηπιαγωγείου, καθώς και τη διέλευση των κατοίκων της Νέας Χώρας.

Για το εν λόγω τμήμα ισχύει η με αριθμό 2/93 πράξη εφαρμογής, η οποία έχει κυρωθεί με την 9720/3945/16-8-06 Απόφαση Νομάρχη Χανίων και έχει μεταγραφεί στο Υποθηκοφυλακείο Χανίων με αριθμό 216738 στον τόμο 1918.

Σύμφωνα με την παραπάνω πράξη το συγκριμένο τμήμα του δρόμου, όπου έγιναν οι εργασίες, είναι δημοτικός και δεν οφείλονται αποζημιώσεις, λόγω ρυμοτομίας.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ναυάγιο στη Χρυσή: Δε φτάνουν οι θάλαμοι στα ψυγεία του νεκροτομείου για τους νεκρούς

Της Ευαγγελίας Καρεκλάκη Στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου θα μεταφερθούν...

Το ΠΑΣΟΚ «φρενάρει» τον Τσίπρα

Με την παρουσίαση του βιβλίου του στην Αθήνα και το θέατρο...