26.8 C
Chania
Saturday, October 5, 2024

Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης: στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου

Ημερομηνία:

Εργαστήρι Κρητική Παράδοσης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014 στο χώρο του ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου του Δήμου Χανίων.

Κατά τη  διάρκεια του εργαστηρίου οι συμμετέχοντες παρασκεύασαν παραδοσιακά γλυκά και καλιτσούνια με συνταγές προερχόμενες από την Ανατολική Κρήτη.

Την συγκεκριμένη δράση παρακολούθησαν και νεότερες κυρίες της περιοχής συμμετέχοντας μάλιστα ενεργά σ’ αυτή. Πρωταγωνιστές ήταν όπως και σε άλλες δράσεις οι άνθρωποι  της τρίτης ηλικίας οι οποίοι για άλλη μια φορά κατάφεραν να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους για την παράδοσή μας στις νεότερες γενιές.

Να σημειώσουμε ότι στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου πραγματοποιούνται μαθήματα κεντήματος με κοπανέλι, ζωγραφικής, μαθήματα εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών ενώ έχουν ξεκινήσει ομάδες συζήτησης για θέματα που αφορούν την τρίτη ηλικία και όχι μόνο, παρουσία κοινωνικής λειτουργού.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΣΟΚ: Ζητείται ελπίς

Του Αργύρη Αργυριάδη Δικηγόρου Οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ προκάλεσαν το...

Τέμπη: Sold out η συναυλία στη μνήμη των θυμάτων

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τη συναυλία της προσεχούς Παρασκευής...