17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Εργατικά σωματεία στα Χανιά μαζεύουν τρόφιμα για τη στήριξη των συναδέλφων τους που έχουν μείνει χωρίς εισόδημα

Ημερομηνία:

Με κοινή ανακοίνωσή τους το Σωματείο Επισιτισμού από κοινού με τα σωματεία Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Οικοδόμων, Τροφίμων και Ποτών, Παράρτημα Χανίων του Πανελληνίου Μουσικού Συλλόγου, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ , το Παράρτημα Χανίων του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών και το Σωματείο Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ανακοινώνουν ότι προχωράνε στη συλλογή τροφίμων και άλλων ειδών για τη στήριξη συναδέλφων τους που έχουν μεινει χωρίς δουλειά.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Συνάδελφοι, η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα φέρνει εμάς και τις οικογένειες μας καθημερινά αντιμέτωπους με την ακρίβεια και τις ανατιμήσεις σε μια σειρά είδη λαϊκής κατανάλωσης, στην ενέργεια, στα καύσιμα.
Η αύξηση-κοροϊδία του κατώτατου μισθού έχει εξανεμιστεί πριν καν δοθεί, εξαιτίας της εκτίναξης της ακρίβειαςκαι όλα αυτά τη στιγμή που έχουν τσακίσει μισθούς και εισόδημα με τα αντιλαϊκά μέτρα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η αύξηση είναι περίπου στο 7%, όταν την ίδια ώρα ο επίσημος πληθωρισμός “τρέχει” με ποσοστό πάνω από 8%.

Για τον λόγο στα πλαίσια της αλληλεγγύης για τις μέρες του Πάσχα που έρχονται το Σωματείο Επισιτισμού από κοινού με τα σωματεία Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Οικοδόμων, Τροφίμων και Ποτών, Παράρτημα Χανίων του Πανελληνίου Μουσικού Συλλόγου, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ , το Παράρτημα Χανίων του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών και το Σωματείο Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση προχωράμε στη συλλογή τροφίμων και άλλων ειδών.

Σκοπός της είναι η συλλογή τροφίμων και άλλων ειδών, η ενίσχυση και στήριξη όλων των συναδέλφων που έχουν μείνει χωρίς εισόδημα, για να μείνουμε όρθιοι καιδυνατοί στον αγώνα.
Σας καλούμε όλους να συνδράμετε στην προσπάθεια μας, στοβαθμό που ο καθένας σας μπορεί.
Η συλλογή των ειδών γίνεται:

Εργατικό Κέντρο Χανίων (Μαρκ. Μπότσαρη 68) τις εξής μέρες και ώρες.

Μεγάλη Πέμπτη 10:00 – 14:00 και 17:30 – 20:00

Μεγάλη Παρασκευή 17:30 – 20:00

Μεγάλο Σάββατο 9:30 – 12:00

Τα σωματεία θα δέχονται κάθε είδους τρόφιμα όπως ζυμαρικά, κονσέρβες, γάλα, ρύζι, πατάτες κ.α όμως θα δέχονται και δώρο επιταγές από σούπερ μάρκετ και κρεοπωλεία.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ