14.8 C
Chania
Τρίτη, 24 Μαρτίου, 2026

Εργατικό Κέντρο Χανίων για κινητοποίηση αγροτών: Γι’ άλλα μια φορά η δημοκρατία διώκεται με δακρυγόνα

Ημερομηνία:

Το Εργατ/κό Κέντρο Ν. Χανίων χαιρετίζει την χθεσινή κινητοποίηση των αγροτών – κτηνοτρόφων ενάντια στα μέτρα εξόντωσης του κλάδου που και αυτά συνοδεύτηκαν από την χρήση δακρυγόνων από τις κατασταλτικές δυνάμεις.

Καταδικάζουμε τα χθεσινά επεισόδια. Γι΄ άλλη μια φορά η δημοκρατία διώκεται με δακρυγόνα και συλλήψεις αγωνιστών που διεκδικούσαν το δίκιο τους.

Την ώρα που η ελληνική οικογένεια βιώνει τώρα και έξι χρόνια τα βάναυσα μέτρα που έχουν παρθεί και έχουν διαλύσει το μέλλον της και το μέλλον των παιδιών της, με την ανεργία, τους απλήρωτους εργαζόμενους και τους πενιχρούς μισθούς, έρχονται τα νέα μέτρα εξόντωσης της μικρομεσαίας αγροτιάς που αντιμετωπίζει την απειλή του ξεκληρίσματος με την υποβολή των μέτρων αυτών.

Ήμασταν και θα είμαστε δίπλα τους σε κάθε αγώνα για τα δίκαια αιτήματά τους.

Όλοι μαζί μπορούμε, σαν μια γροθιά, να διεκδικήσουμε και να ανατρέψουμε την λαίλαπα των μέτρων της κυβέρνησης και των δανειστών.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μήνυμα Δημάρχου Κισσάμου Γεωργίου Μυλωνάκη για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Μήνυμα Δημάρχου Κισσάμου Γεωργίου Μυλωνάκη για την 25η Μαρτίου: Έκκληση για ενότητα, αλληλεγγύη και διαφύλαξη των αξιών της δημοκρατίας και της ελευθερίας.

Επιμελητήριο Χανίων: Το Εκθεσιακό Κέντρο Αγυιάς κινδυνεύει να χάσει τον αναπτυξιακό του ρόλο

Το Επιμελητήριο Χανίων αντιδρά στην απόφαση της Π.ΑΝ.ΕΤΑΙ.Κ. να παραχωρήσει το Εκθεσιακό Κέντρο Αγυιάς για δομή μεταναστών. Ζητά δέσμευση για προσωρινό χαρακτήρα και χρηματοδότηση της μελέτης του Πολυτεχνείου Κρήτης.