24.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

ΕΡΓΑΤ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΧΑΝΙΩΝ – Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ν. ΧΑΝΙΩΝ: Κάλεσμα στο συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας την Κυριακή 23 Μαρτίου στo Αρκάδι

Ημερομηνία:

Το Εργατ/κό Κέντρο N. Χανίων και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Ν. Χανίων καλούν όλους τους εργαζόμενους, όλους τους συνταξιούχους , όλους τους άνεργους και γενικότερα όλη την κοινωνία των Χανίων στο συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας αύριο Κυριακή 23 Μαρτίου στo Αρκάδι Ρεθύμνου, για να σταματήσουμε αυτό το έγκλημα που πραγματοποιείται στον τόπο μας με την ανοχή των ελληνικών αρχών, καθώς η επιχείρηση εξουδετέρωσης του Χημικού οπλοστασίου της Συρίας με την μέθοδο της υδρόλυσης στην θαλάσσια περιοχή δυτικά της Κρήτης μας απειλεί όλους.

Τα συγκεκριμένα χημικά όπλα – όσο και αν θέλουν να μας πείσουν για το αντίθετο- είναι μείγματα επικίνδυνων και τοξικών ουσιών, πρόκειται για ένα ιδιαίτερα μεγάλο περιβαλλοντικό κίνδυνο, ένα εφιαλτικό σενάριο που αν πραγματοποιηθεί τότε μιλάμε για την πλήρη νέκρωση του θαλάσσιου περιβάλλοντος, την καταστροφή του οικοσυστήματος και των ζώντων οργανισμών. Ιδιαίτερα επικίνδυνα για τη δημόσια Υγεία, την Αλιεία και τον Τουρισμό.

Απαιτούμε από την κυβέρνηση να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, να αντιδράσει ουσιαστικά, ώστε να αποτραπούν οι τραγικές και ανυπολόγιστες επιπτώσεις που θα έχει αυτή η πράξη στο οικοσύστημα της περιοχής μας και να σταματήσει αυτή η ακολουθούμενη πολιτική που αντιμετωπίζει το περιβάλλον ως πεδίο οικονομικής συναλλαγής.

Ζητάμε την αντίδραση, και τη συμμετοχή όλων σας στην ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ – ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ την Κυριακή 23 Μαρτίου και ώρα 12.30 το μεσημέρι στο Αρκάδι Ρεθύμνου, για να  απαιτήσουμε την αποτροπή μιας τέτοιας ενέργειας και να σταματήσουμε αυτό το έγκλημα.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ