15.8 C
Chania
Monday, May 6, 2024

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο ν. Χανίων: Ανανεωμένο και πάλι στη λειτουργία το Τοπικό Παράρτημα Χανίων της ΕΕΚΕ

Ημερομηνία:

Με ανακοίνωση που μας στάλθηκε από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο ν. Χανίων, και μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της Όλγας Τζοτζολάκη και του Εμμανούηλ Τζοτζολάκη, πρώην πλέον Πρόεδρου και Γραμματέα της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος Παρ. Χανίων που κατήγγειλαν την, “για άγνωστους λόγους” εισήγηση του προέδρου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου ν. Χανίων για την αντικατάσταση της Προέδρου, γνωστοποιείται ότι το Τοπικό Παράρτημα Χανίων της της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας ξεκινά και πάλι τη λειτουργία του.

Στο σχετικό κείμενο αναφέρονται τα εξής:

Σας ενημερώνουμε πως στο Τοπικό Παράρτημα Χανίων μπορείτε να απευθυνθείτε για να λάβετε συμβουλές και να διεκπεραιώσετε ζητήματα όπως:

  • Τον διακανονισμό των οφειλών σας με τις Τράπεζες
  • Την ένταξή σας στις διατάξεις του Ν.3869/2010 για τα Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά
  • Την ανακοπή Πλειστηριασμών
  • Την εξωδικαστική ρύθμιση οφειλών
  • Καταναλωτικές Καταγγελίες

Το τοπικό παράρτημα Χανιών της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, διαθέτει δίκτυο Νομικών και Οικονομικών Συμβούλων σε όλη την χώρα προκειμένου να συνδράμει το καταναλωτικό κοινό ανά την επικράτεια στα προβλήματα που αντιμετωπίζει στις συναλλαγές του με τους προμηθευτές όλων των κλάδων και ιδίως στη σημερινή συγκυρία της εμμένουσας οικονομικής κρίσης με τις Τράπεζες, τις οφειλές στο ελληνικό δημόσιο, στη ΔΕΗ, στα ασφαλιστικά ταμεία και οπουδήποτε αλλού.

Σημειώνεται δε ότι η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας μέσω του δικτύου των συνεργαζόμενων δικηγόρων πανελλαδικά έχει επιτύχει την ένταξη εκατοντάδων νοικοκυριών στο νόμο 3869/2010 (Ν. Κατσέλη), τη διάσωση ακίνητης περιουσίας και την αποτελεσματική ρύθμιση των χρεών. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παροχή νομικής και οικονομικής συμβουλής το καταναλωτικό κοινό των Χανίων δύναται να απευθύνεται στα τηλέφωνα και στη διεύθυνση του Εργατικού Κέντρου όπου στεγάζονται τα γραφεία του παραρτήματος της ΕΕΚΕ στα Χανιά.

Για την επίσκεψη στα παραπάνω γραφεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού τα γραφεία μας λειτουργούν Δευτέρα-Παρασκευή από τις 09:00-21:00.

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας καλωσορίζει τη νέα διοίκηση του παραρτήματος της στα Χανιά, εύχεται ευδόκιμο θητεία και κάθε επιτυχία!

Δ/νση: ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ 68,  731 00 ΧΑΝΙΑ

Τηλ. : 2821086244-5, 2821092429   Φαξ : 2821086245

e-mail: chania.peeke@gmail.com    www.eeke.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα στα Χανιά – Χάνει δύο δάχτυλα

"Παρατράγουδα" σημειώθηκαν στα Χανιά, αμέσως μετά την Ανάσταση, καθώς...

H γενιά των 65άρηδων εργαζομένων – Το νέο τοπίο στο ασφαλιστικό

Σε αύξηση των ηλικιακών ορίων συνταξιοδότησης οδηγούν οι επικαιροποιημένες μελέτες των...

Πέθανε η φωνή των “Socrates”, Αντώνης Τουρκογιώργης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου...