16.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

ΕΡΤ-Υποκρισία και υποκριτές

Ημερομηνία:

Κ. Διευθ/ντα

Τα τελευταία χρόνια έχουμε ζήσει συντονισμένη επίθεση από τους κυβερνόντες κατά κοινωνικών ομάδων με σκοπό την απομόνωση  τους από την κοινωνία.

Η μέθοδος που χρησιμοποιείται είναι η ίδια . Οι εργαζόμενοι κάθε κοινωνικής ομάδας αποκαλούνται τεμπέληδες, υψηλόμισθοι, διαπλεκόμενοι, χωρίς προσόντα διορισμένοι με ρουσφέτια, ενοχλούν τους υπολοίπους και δεν τους αφήνουν να πάνε στις δουλειές τους, και άλλα τέτοια ωραία.

Η ίδια μέθοδος ακολουθήθηκε και στην περίπτωση της ΕΡΤ.

Ακούσαμε ότι υπάρχουν εκατοντάδες διορισμένοι από το παράθυρο.

Διερωτόμαστε ποιος τους διόρισε και ποιός διώκεται για τους παράνομους διορισμούς:

Ακούσαμε ότι υπάρχουν εκατοντάδες σύμβουλοι με υπέρογκους μισθούς. Διερωτόμαστε ποιος τους διόρισε και ποιος διώκεται για τους παράνομους διορισμούς και για σπατάλη δημοσίου χρήματος.

Ακούστηκε ότι γίνονται εξωτερικές παραγωγές με υπέρογκες δαπάνες.

Διερωτόμαστε ποιος αποφάσιζε για αυτές  τις παραγωγές και ποιος διώκεται ποινικά:

Ακούσαμε ότι  ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί έπρεπε να πληρώνουν υπηρεσίες τις οποίες τους πρόσφερε η ΕΡΤ.

Διερωτόμαστε γιατί τα ποσά αυτά δεν εισπράχθηκαν ποτέ σ και ποιος είχε ευθύνη για την ε μη είσπραξη τους.

Ακούσαμε ότι υψηλού επιπέδου μουσικές ομάδες της ΕΡΤ(μουσικά σύνολα κλπ) είναι πολυπληθή, δεν παράγουν έργο και κοστίζουν πολύ.

Διερωτόμαστε αν στην Βουλή οι κυβερνόντες ψήφισαν οποιαδήποτε διάταξη όπου το Ελληνικό Δημόσιο (δηλ. ο Ελληνικός λαός) μπαίνει ως πρωτοεγγυητής σε χρέη ιδιωτικής Ανώνυμης Εταιρείας Μουσικού και άλλου πολιτισμού ύψους δεκάδων εκατομμυρίων  €.

Διερωτόμαστε ποια άραγε είναι η ευθύνη του εκάστοτε εκπροσώπου τύπου της Κυβέρνησης και ποια η ευθύνη της εκάστοτε  Διοίκησης της ΕΡΤ: Μήπως οι τεχνικοί, οι παρουσιαστές και κλητήρες της ΕΡΤ  έκαναν τους παράνομους διορισμούς:

"google ad"

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ΕΡΤ είχε την ίδια δομή και προβλήματα που έχουν στην Ελλάδα όλοι οι οργανισμοί όπου το Ελληνικό Δημόσιο είχε τον πρώτο λόγο.

Όμως από το σημείο αυτό έως το σημείο με πραξικοπηματικό τρόπο  να κλείσουν την ΕΡΤ υπάρχει μεγάλη διαφορά εφόσον διαγράφουν με μια μονοκοντυλιά την τεράστια προσφορά της ΕΡΤ στην Τέχνη, την Παράδοση, τον Λόγο, την Δημοσιογραφία, την Επιστήμη και βέβαια τα Εθνικά Συμφέροντα.

Τώρα μας λένε ότι θα αναδιαρθρώσουν την ΕΡΤ. Ποιοί το λένε; Αυτοί που δεν γνωρίζουν άλλη πρακτική εκτός από του ρουσφετιού της συναλλαγής του κομματισμού και του βολέματος ημετέρων Αυτό και αν είναι και το συντομότερο ανέκδοτο. Ο λαός έχει όπως πάντα μια παροιμία σοφή : «Ο λύκος και αν εγέρασε και άλλαξε το μαλλί του μήδε την γνώμη του άλλαξε μήδε την κεφαλή του».

Κων/νος Κουκουράκης

Δημοτικός Σύμβουλος Κισσάμου

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Συλλογές Άρθρων
Επιλεγμένα άρθρα από όλο το Internet | Συλλέγουμε τα καλύτερα άρθρα, θέσεις και απόψεις από διάφορα sites και blogs. Τα αναδημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα του "Α.τ.Κ." αναφέροντας πάντα την πηγή και τον συντάκτη. | Κάντε like τον "Α.τ.Κ." στην facebook σελίδα του και ακολουθήστε τον λογαριασμό του στο twitter | Περισσότερα άρθρα εδώ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...