22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ερωτηματικά για τα αντανακλαστικά των Κρητικών μετά την εξαφάνιση του Βαγγέλη

Ημερομηνία:

Mια νέα μαρτυρία δίνει νέα διάσταση στην αυτοκτονία του 20χρονου.

Σύμφωνα με κάτοικο των Ιωαννίνων, λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση του, κάποιοι Κρητικοί συμφοιτητές του τον έψαχναν, δείχνοντας φωτογραφία του, σε καφετέρια της περιοχής.

“Εκείνη την ημέρα, στις 23:00, ήμουν σε μια καφετέρια και μπήκαν μέσα με ένα κινητό και τη φωτογραφία του και ρωτούσαν όσους ήταν εκεί αν τον είδαμε. Η απορία μας ήταν, γιατί έψαχναν έναν 20χρονο μετά από 6 ώρες που είχε φύγει. Πώς θεωρείται ότι έχει χαθεί”, δήλωσε ο κάτοικος σε τηλεοπτικό κανάλι.

Αυτή η μαρτυρία, ενισχύει το σενάριο που θέλει το μοιραίο μεσημέρι της 6ης Φεβρουαρίου να συνέβη κάτι, το οποίο οδήγησε τον Βαγγέλη να βάλει τέλος στη ζωή του, κόβοντας τις φλέβες του.

Πάντως, οι σπουδαστές παραδέχτηκαν ότι τον αναζητούσαν, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζουν το λόγο. Όπως είπαν, είδαν ότι έλειπε και πως δεν είχε πάρει τα πράγματα του, οπότε επειδή είχαν περάσει έξι ώρες άρχισαν να τον ψάχνουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη υπόθεση έχει προκαλέσει την έντονη οργή όλων, ενώ χθες πολίτες εισέβαλαν στη Γαλακτοκομική Σχολή, φωνάζοντας “δεν είναι αυτοκτονία, είναι δολοφονία”.

news247.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δράσεις από το Μουσικό Σχολείο Χανίων

Μια σειρά από μουσικές δράσεις διοργανώνει τις επόμενες ημέρες...

Σήμερα το μεγάλο συλλαλητήριο για την Υγεία στο Λασίθι

Στους δρόμους κατεβαίνουν για μία ακόμη φορά φορείς και...

Δύο αυτοκτονίες το τελευταίο 24ωρο στην Κρήτη

Ένας 56χρονος στο Μπαλί Ρεθύμνου και ένας 84χρονος στην...

ΣΥΡΙΖΑ: Αναφορά Παππά περί συντονισμού των κομμάτων για τη μομφή πριν το δημοσίευμα – Διαψεύδουν ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά

«Βόμβα» πέταξε χθες ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς όταν...