Μια ξεχωριστή εσπερίδα αφιερωμένη στην ανάδειξη της ποιότητας και ανωτερότητας του κρητικού μελιού διοργανώνει ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Ν. Χανίων «Η ΜΕΛΙΣΣΑ». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Μαρτίου στις 18:00, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (ΚΑΜ).
Διακεκριμένοι ομιλητές και θέματα
Στην εσπερίδα θα συμμετέχουν καταξιωμένοι επιστήμονες και επαγγελματίες του κλάδου:
✔ Δέσποινα Κατσουλάκη, Κτηνίατρος, Επόπτης Μελισσοκομίας ΜΚ Χανίων
✔ Μανώλης Καρπαδάκης, Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης
✔ Λευτέρης Αλυσσανδράκης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Γεωπονίας, Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο
✔ Έλια Ψυλλάκη, Καθηγήτρια Υδατικής Χημείας, Πολυτεχνείο Κρήτης
✔ Dr. Αλέκος Στεφανάκης, Κτηνίατρος
Γευσιγνωσία κρητικού μελιού
Μετά το πέρας των ομιλιών, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει και να γνωρίσει από κοντά διάφορες ποικιλίες μελιού, μέσα από μια ξεχωριστή γευσιγνωσία, όπου θα διανεμηθούν δείγματα.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε καταναλωτές, παραγωγούς και επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για την διατροφική αξία και μοναδικότητα του κρητικού μελιού.
Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.
Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.
Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:
- Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
- Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.
Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.
Σας ευχαριστούμε θερμά.



