22.8 C
Chania
Saturday, September 28, 2024

ΕΤΑΝΑΠ : Περήφανη, ως χορηγός, για τις μικρές βασίλισσες της Σκακιστικής Ακαδημίας Χανίων – ΣΑΜΑΡΙΑ

Ημερομηνία:

Ο λόγος για την 10χρονη Όλγα Βολάνη και την 8χρονη Ραφαέλα Κουβεδάκη, που ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου & ανεδείχθησαν χρυσές Πρωταθλήτριες Ελλάδας.

Τα δύο κορίτσια με τις επιτυχίες τους εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στα Παγκόσμια & Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα!

Η Σκακιστική Ακαδημία Χανίων – ΣΑΜΑΡΙΑ, μετά από την μακρά περίοδο της καραντίνας, επανήλθε δυναμικά σε αγωνιστικούς ρυθμούς με τους μικρούς αθλητές να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό αποκομίζοντας γνώσεις και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Η ΕΤΑΝΑΠ συγχαίρει τις χρυσές πρωταθλήτριες όπως και όλους τους αθλητές της Σκακιστικής Ακαδημίας Χανίων – ΣΑΜΑΡΙΑ για τις σπουδαίες διακρίσεις τους και παραμένει αρωγός του συλλόγου από το 2017, οι επιτυχίες του οποίου μας κάνουν περήφανους σε δύσκολες εποχές !

Η ETANAΠ – ΣΑΜΑΡΙΑ μία από τις διαχρονικότερες βιομηχανίες εμφιάλωσης νερού στην Ελλάδα, με υψηλή τεχνογνωσία και υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής, κάνει ματ στις ανάγκες του τόπου. Στηρίζει τον αθλητισμό & τα νέα παιδιά και εύχεται καλή συνέχεια στους αγώνες που έπονται.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημοσκόπηση: Οι εκπλήξεις στις μετακινήσεις των ψηφοφόρων

Αξιοσημείωτα είναι τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Metron Analysis για το...

Καθηγήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης, ξεπέρασε τις 10.000 αναφορές στο ερευνητικό της έργο σύμφωνα με το Google Scholar

Η Καθηγήτρια Διονυσία Κολοκοτσά της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος...