15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ετοιμάζονται για ”κανόνι” δύο ασφαλιστικές εταιρείες – Μετέωροι χιλιάδες ασφαλισμένοι στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Ενώ ο θόρυβος από το ”κανόνι” στην ασφαλιστική εταιρεία EVIMA ηχεί ακόμη στα αυτιά των χιλιάδων ασφαλισμένων, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του flashnews.gr άλλες δύο εταιρείες από το χώρο των ασφαλειών, ετοιμάζονται να βάλουν ”λουκέτο”. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η μια εκ των δύο χαρακτηρίζεται ως μεγάλη εταιρεία του χώρου, ενώ διαθέτει στο χαρτοφυλάκιο της, μεγάλο κομμάτι της τοπικής αγοράς ασφαλισμένων αυτοκινήτων. 

”Θα προκαλέσει αίσθηση η είδηση” λένε παράγοντες της αγοράς. 

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, ο ασφαλιστικός κλάδος θα υποστεί ένα ακόμη ισχυρό πλήγμα, την ίδια ώρα που θα υποστούν ζημιά χιλιάδες ασφαλισμένοι σε επίπεδο Κρήτης.

flashnews.gr/ M. Αλεξάκης 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ