15.8 C
Chania
Sunday, December 7, 2025

Ευγενική χορηγία του Ιατρού Δρ. Εμμανουήλ Μιχαηλάκη για την ενίσχυση του μεταπτυχιακού προγράμματος “Μηχανική Πετρελαίου”

Ημερομηνία:

Την Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014, ο Ιατρός Δρ. Εμμανουήλ Μιχαηλάκης επισκέφθηκε το Πολυτεχνείο Κρήτης, για την παραχώρηση χρηματικού ποσού, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του μεταπτυχιακού προγράμματος “Μηχανική Πετρελαίου”, της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων.
Τον κ. Μιχαηλάκη και τη συνοδεία του υποδέχτηκαν, ο Πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης Καθηγητής κ. Βασίλειος Διγαλάκης, ο Αναπληρωτής Πρύτανη Καθηγητής κ. Νικόλαος Νικολαΐδης, ο Κοσμήτορας της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων Καθηγητής  κ. Εμμανουήλ Μανούτσογλου και ο Αναπληρωτής Καθηγητής της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων κ. Νικόλαος Πασαδάκης, οι οποίοι ευχαρίστησαν τον δωρητή για την ευγενική προσφορά του, χαρακτηρίζοντάς την ως ενέργεια που ενδυναμώνει ηθικά και υλικά την προσπάθεια του Ιδρύματος να ανταποκριθεί στην ακαδημαϊκή και κοινωνική αποστολή του.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πολύνεκρo ναυάγιο Ιεράπετρας: «Επιστρατεύτηκε» φορτηγό-ψυγείο για τα 17 πτώματα των μεταναστών

Ένα φορτηγό-ψυγείο επιστρατεύτηκε τελικά, όπως είχαμε γράψει από χθες, για...

Π. Πολάκης: «Υπάρχει μαύρο πολιτικό χρήμα στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ»

Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ και οι αγροτικές κινητοποιήσεις, η...

Χανιά: Μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια, λίγο πριν τον αποκλεισμό του Αεροδρομίου | Φωτός+Βίντεο

Σε τροχιά κλιμάκωσης των κινητοποιήσεών τους εισέρχονται οι αγροτοκτηνοτρόφοι...