13.8 C
Chania
Thursday, December 11, 2025

Εφιαλτικές ώρες για ηλικιωμένο στα Χανιά – Κουκουλοφόροι τον κακοποίησαν και έπειτα τον λήστεψαν

Ημερομηνία:

Εφιαλτικές ώρες έζησε ένας 71χρονος στα Χανιά ο οποίος έπεσε θύμα κακοποίησης και κλοπής από δύο άγνωστους που εισέβαλαν στο σπίτι του μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες “μπούκαραν” στην οικία του 71χρονου, στο χωριό Νεριανά του Δήμου Πλατανιά, εχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, και  αφού τον ακινητοποίησαν, στη συνέχεια τον χτύπησαν, προκειμένου να τους δώσει χρήματα.

Οι δύο δράστες αφαίρεσαν περίπου 2500 ευρώ και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Ο 71χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων για τις πρώτες βοήθειες έχοντας ελαφριά τραύματα από τα χτυπήματα των δύο αδίστακτων ληστών.

Την προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων

 Flashnews.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κλείνουν τα κρεοπωλεία στις 14 Δεκεμβρίου – Πανελλαδικό μήνυμα στήριξης στους αγρότες

Κάλεσμα σε όλα τα σωματεία κρεοπωλών για κλείσιμο των κρεοπωλείων...

Χωρίς συμφωνία η συνάντηση αγροτοκτηνοτρόφων με την Κυβέρνηση

Χωρίς «λευκό καπνό» ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μέγαρο Μποδοσάκη...

Ο αόρατος κόσμος γύρω από την κτηνοτρόφια: 60+ επαγγέλματα που δεν βλέπουμε

Πίσω από κάθε μονάδα εκτροφής λειτουργεί ένα ευρύ, τεχνικό...