13.7 C
Chania
Monday, February 16, 2026

Ε.Π.Κ Κρήτης: Δικαίωση οφειλετριας με πολλά δάνεια

Ημερομηνία:

Μια δανειολήπτρια με πολλαπλά δάνεια σε διάφορους πιστωτές κατάφερε, χάρη στην επιμονή και την αποφασιστικότητά της, να βρει μια λύση στο πρόβλημά της. Με τη βοήθεια της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, κατάφερε να ξεπεράσει το άγχος και την αγωνία που της προκαλούσε το μεγάλο χρέος και να προχωρήσει σε εξωδικαστική διμερή συμφωνία με τους πιστωτές της.

Μια περίπλοκη υπόθεση με ευτυχές τέλος

Λόγω του μεγάλου ύψους του χρέους (άνω των 200.000 ευρώ) και της πληθώρας των πιστωτών, η διαδικασία ήταν εξαιρετικά πολύπλοκη. Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, ως επίσημος πιστοποιημένος διαμεσολαβητής, ανέλαβε την επίπονη διαδικασία της διαπραγμάτευσης με κάθε πιστωτή ξεχωριστά.

Σημαντική συμφωνία με την Venatrdis

Σήμερα, έχουμε τα ευχάριστα νέα ότι η εταιρεία Venatrdis δέχτηκε τους εξής όρους ρύθμισης:

  • Κούρεμα χρέους κατά 50%
  • 72 άτοκες δόσεις των 100 ευρώ για το υπόλοιπο ποσό

Κάλεσμα για βοήθεια

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, ικανοποιημένη από την επιτυχία της διαμεσολάβησης, καλεί κάθε δανειολήπτη που αντιμετωπίζει δυσκολίες με τα δάνεια του να επικοινωνήσει μαζί της. Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού τις Δευτέρες, Τετάρτες και Παρασκευές, από τις 9:00 έως τις 12:00, στο τηλέφωνο 2821092306.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πολλαπλές καταγγελίες για ζημιές από λακκούβες στα Χανιά – Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης καθοδηγεί τους πολίτες

Αρκετές καταγγελίες και παράπονα από αγανακτισμένους οδηγούς οχημάτων καταφθάνουν...

Τα νερά της Κρήτης και η Σαχάρα

Του Γιώργου Ουρανού Η κλιματική αλλαγή έχει αποδειχτεί ότι είναι...