27.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Ζήτησε μίζα 3.500 ευρώ για ένα κρεβάτι ΜΕΘ από ασθενή με κορωνοϊό

Ημερομηνία:

Απίστευτη καταγγελία έγινε στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος στη Θεσσαλονίκη για μια γυναίκα που φέρεται να ζήτησε μίζα 3.500 ευρώ για να βρεθεί κρεβάτι ΜΕΘ για ασθενή με κορoνοϊό.

Η εν λόγω γυναίκα πλησίασε τη σύζυγο του ασθενή ζητώντας τα χρήματα αυτά και έγινε καταγγελία στον διοικητή του νοσοκομείου.

Η υπόθεση έχει μπει στο μικροσκόπιο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκειμένου να διερευνηθεί ποια ήταν η επιτήδεια και ποια η σχέση της με το νοσοκομείο.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Οδυσσέας Κάτσακας είπε στο OPEN: «πήρε τηλέφωνο ένας αστυνομικός από τη Ρόδο και μας ενημέρωσε ότι ο πεθερός του είναι διασωληνωμένος σε εμάς και κάποια κυρία του τηλεφώνησε στη γυναίκα του και είπε ότι είναι υγειονομικός, επιταγμένος ιατρός, και ότι η ίδια θα μπει μέσα καθώς έχει μεγάλη δύναμη και πολλές γνώσεις και γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις, για να τον διασωληνώσει αλλιώς θα πεθάνει. Η ίδια ζητούσε 3.500 ευρώ».

cnn.gr

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φόροι, φόροι, φόροι παντού! Και κουράγιο παλληκάρια… Σύνταξη στα 72

Μας τους ανακοινώνουν τόσο απλά στα δελτία ειδήσεων. Τόσο...

ΔΕΥΑΧ: Διακοπή νερού στο κέντρο της πόλης των Χανίων

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων ενημερώνει ότι την...

Κρήτη: Μοναξιά, άγχος και θλίψη βιώνουν οι Κρητικοί – Μεγαλύτερο πρόβλημα στην ενδοχώρα

Οι αγχώδεις διαταραχές έχουν γίνει κομμάτι της καθημερινότητας πάρα...