18.8 C
Chania
Friday, September 27, 2024

Ζαχαριάδης για ΣΥΡΙΖΑ: Μένω αποφασιστικά – Λάθος ο τεμαχισμός του χώρου

Ημερομηνία:

«Μένω αποφασιστικά. Θεωρώ ότι είναι λάθος σοβαρό, πολιτικό, ο περαιτέρω τεμαχισμός ενός χώρου ο οποίος ταλαιπωρείται. Ένας χώρος ο οποίος ηττήθηκε σε δύο εκλογικές μάχες και επιβάλλεται να ανασυγκροτηθεί» διεμήνυσε ο Κώστας Ζαχαριάδης, μέλος πολιτικής γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ.

«Εγώ δεν είμαι ούτε με την Αχτσιόγλου, ούτε με τον Κασσελάκη, ούτε με τον Παππά, ούτε με τον Τζουμάκα, ούτε με κανέναν. Εγώ είμαι Ζαχαριάδης και είμαι από τα 17 μου στον Συνασπισμό και στον ΣΥΡΙΖΑ. Και είναι το σπίτι μου, το αγαπάω και είναι όλη μου η ζωή. Είναι οι αξίες μου, οι αξίες μας, οι διαδρομές μας, οι αγώνες μας. Είναι το κόμμα το οποίο έγινε κυβέρνηση και κέρδισε δύο εκλογικές μάχες και είναι ένα κόμμα το οποίο ψηφίστηκε από ένα εκατομμύριο ανθρώπους στις τελευταίες εκλογές. Έκανε μια εσωτερική διαδικασία. Εγώ δεν ψήφισα τον κύριο Κασσελάκη, ψήφισα την κυρία Αχτσιόγλου. Όμως αναγνωρίζω το αποτέλεσμα. Αυτό είναι το αποτέλεσμα. Μου αρέσει, δεν μου αρέσει» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ και συνέχισε:

«Όμως είναι λάθος ο περαιτέρω τεμαχισμός ενός χώρου, ο οποίος είναι ήδη τεμαχισμένος. Δηλαδή, εάν πάμε σε αυτή την αρνητική εξέλιξη, αν δεν κατορθώσουμε να αποτραπεί, τι θα έχουμε; Θα έχουμε στο προοδευτικό φάσμα τέσσερα μικρά και μεσαία κόμματα. Ποιον ευνοεί αυτό το πράγμα; Αυτόν ο οποίος έχει 40%. Και εγώ νομίζω ότι σε κάθε περίπτωση οι δίαυλοι επικοινωνίας πρέπει να παραμείνουν ανοιχτοί και πρέπει να υπάρξει σε δεύτερο χρόνο προσπάθεια για ευρύτερη πολιτική συνεννόηση στον προοδευτικό χώρο. Και αυτό συμπεριλαμβάνει προφανώς και το ΠΑΣΟΚ».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νεκρός μετανάστης στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα μετά από ξυλοδαρμό

Nεκρός μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα βρέθηκε το πρωί...

Χανιά: Συνελήφθη 16χρονη για ξυλοδαρμό συμμαθητή της – Στο αυτόφωρο και ο πατέρας της

Νέο περιστατικό σχολικής βίας προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στα...

Μαρία Καρυστιανού: Παρακολουθούν το τηλέφωνό μου

Την παρακολούθηση του τηλεφώνου της αποκάλυψε η Μαρία Καρυστιανού. Σε συνέντευξή...