28.8 C
Chania
Sunday, September 29, 2024

Ζουράρις: «Συνεργασία και με Βελόπουλο και με τον… διάβολο ακόμη»

Ημερομηνία:

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζουράρις δεν απέκλεισε την πιθανότητα μετεκλογικής συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με την Ελληνική Λύση.

Μιλώντας στην ΕΡΤ3 και απαντώντας στην ερώτηση αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να συνεργαστεί με την Ελληνική Λύση ο Κώστας Ζουράρις είπε: «Και με τον Βελόπουλο και με οτιδήποτε επί τη βάσει προγραμματικής συμφωνίας».

Παράλληλα είπε: «Γιατί δεν συνεργάστηκε (σ.σ. ο ΣΥΡΙΖΑ) με τους ΑΝΕΛ που ήταν το εθνικό πατριωτικό, η ΝΔ δεν συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και του Γιωργάκη;».

Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ακόμη ότι «δεν είναι επιστημονική δυνατότητα σε μένα να δώσω απάντηση, γιατί η ερώτηση σας είναι περιγραφική και δεν έχει στοιχεία επιστήμης», ωστόσο πρόσθεσε ότι θα μπορούσαν να συνεργαστούν «ακόμα και με τον διάβολο επί τη βάσει προγραμματικής συμφωνίας».

Ερωτηθείς για τη βάση μιας συνεργασίας με την Ελληνική Λύση είπε: «Θα δούμε, ιδέα δεν έχω, δεν με απασχολεί αυτό το πράγμα».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Οι Απαράδεκτοι”… Υποστηρίζουν τη Διαμαντοπούλου | Φωτός

Ένα διαφορετικό βίντεο προεκλογικής εκστρατείας για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, δημοσίευσε...

Τώρα αμερικάνοι συνταξιούχοι και στο Κουμ – Καπί;

Υπάρχει μία τάση τα τελευταία χρόνια που διαρκώς γίνεται...

Ο Παύλος Πολάκης ξεκινά σήμερα από τα Χανιά την προεκλογική του εκστρατεία για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Την πρώτη του συγκέντρωση ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξήγγειλε...