19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ηλιούπολη: Έρχονται νέες καταγγελίες από κοπέλες για τον 39χρονο – «Κι άλλοι αστυνομικοί στο κύκλωμα»

Ημερομηνία:

Νέα στοιχεία για τη δράση του 39χρονου αστυνομικό που κατηγορείται ότι κακοποιούσε, βασάνιζε και εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη.

«Μου έχουν αναφέρει ότι υπήρχε κύκλωμα στο οποίο συμμετείχαν και άλλοι αστυνομικοί. Οι κοπέλες λένε ότι το ξέρουν, αλλά εγώ δεν το ξέρω» είπε μεταξύ άλλων στο Mega η δικηγόρος της 19χρονης, Αντωνία Λεγάκη.

Παράλληλα προανήγγειλε καταγγελία και από άλλη γυναίκα – θύμα του αστυνομικού λέγοντας χαρακτηριστικά: «περιμένω σήμερα ανακοίνωση και από άλλη μια κοπέλα κατά του δράστη».

Για όσα ισχυρίστηκε ο αστυνομικός

Η κ. Λεγάκη, αναφέρθηκε στους ισχυρισμούς του 39χρονου αστυνομικού ότι η 19χρονη εκδιδόταν και ήθελε να συμμετάσχει στις ταινίες πορνό με τη θέλησή της:

«Ο λόγος του καθενός έχει να κάνει με τη θέση που βρίσκεται και πριν και μετά το αδίκημα. Είναι ο λόγος ενός παιδιού που είναι στα όρια της ανηλικότητας, που έχει καταφύγει στην αγκαλιά μιας σερβιτόρας, που έχει καταφύγει στην αστυνομία, που έχει τα σημάδια πάνω στο σώμα του, απέναντι στο λόγο ενός αστυνομικού, που διαφημίζει τη δράση του μέσω των social media του και δεν έχει νιώσει καν την ανάγκη να έχει ένα ψευδώνυμο. Νιώθει τόσο σίγουρος ότι δεν κινδυνεύει που κυκλοφορούν διάφορα βίντεο στα οποία καμαρώνει για την ιδιότητά του. Μπορούμε λοιπόν να εκτιμήσουμε την αλήθεια ή το ψέμα».

Τα άλλα θύματα

Σχετικά με τις 3 ακόμα κοπέλες που φαίνεται πως είχαν πέσει επίσης θύματα του 39χρονου, η ίδια τόνισε ότι «Δεν ξέρω αν θα καταθέσουν και οι τρεις. Περιμένω ότι σήμερα θα υπάρξει μια ανακοίνωση από μία κοπέλα που έχει υποστεί τα ίδια πράγματα. Τις επόμενες ημέρες, θεωρώ ότι μια δεύτερη κοπέλα θα καταλήξει στο γραφείο του ανακριτή. Οι κοπέλες αυτές έχουν βιώσει τα ίδια με τη 19χρονη και χειρότερα, γιατί κάποιες από αυτές είχαν μείνει στα χέρια του πολύ περισσότερο χρόνο. Το δικό μας παιδί, με τη βοήθεια μιας σερβιτόρας, κατάφερε να γλιτώσει. Υποβάλαμε αίτημα στην εισαγγελέα να ανακοινώσει το όνομα αυτού του ανθρώπου, ώστε να νιώσουν ασφάλεια και άλλα κορίτσια να έρθουν στη δικαιοσύνη».

«Κι άλλοι αστυνομικοί στο κύκλωμα»

Η κ. Λεγάκη αποκάλυψε, μάλιστα, ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι στο κύκλωμα μαστροπείας συμμετείχαν και άλλοι αστυνομικοί.

«Μου έχουν αναφέρει ότι υπήρχε κύκλωμα στο οποίο συμμετείχαν και άλλοι αστυνομικοί. Οι κοπέλες λένε ότι το ξέρουν, αλλά εγώ δεν το ξέρω», είπε χαρακτηριστικά.

«Όσο περνούν οι μέρες, βγαίνει στην επιφάνεια ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είχε κανένα φόβο ότι μπορεί να έχει πρόβλημα με την υπηρεσία του. Αυτό σημαίνει ότι ένιωθε ότι η υπηρεσία του τον στηρίζει, ότι δεν κινδυνεύει από κάποιον έλεγχο. Όταν ένας αστυνομικός συμπεριφέρεται ως προαγωγός με το όνομά του, την ιδιότητά του, με αυτό τον τρόπο που βλέπουμε από τα βίντεο μέσα από τα δικά του social media, υπάρχει πρόβλημα με την υπηρεσία του, για το γεγονός ότι ένας δικός της υπάλληλος συμπεριφερόταν με αυτό τον τρόπο», σχολίασε η δικηγόρος της 19χρονης.

Για το συμβόλαιο με τη Sirina

«Δεν ξέρω τι ήξερε η εταιρία παραγωγής ταινιών. Αυτό είναι στα χέρια του εισαγγελέα και της ανακρίτριας να το διερευνήσουν. Είναι δεδομένο ότι η κοπέλα υπέγραψε. Καμία κοπέλα που είναι θύμα trafficking και τη βάζουν να γυρίσει τέτοιες ταινίες, δεν τη δέρνουν την ώρα που υπογράφει. Τα έχουν φροντίσει αυτά προηγουμένως. Μιλάμε για ένα παιδί στα όρια της ανηλικότητας, που πριν λίγα χρόνια είχε ξεφύγει από έναν άλλο άνθρωπο που του φερόταν με παρόμοιο τρόπο. Αυτό το παιδί το βίαζε από τα 11 του χρόνια ο πατέρας του. Θα μας πει ότι το παιδί ήταν ήδη εκδιδόμενη; Το κορίτσι γρήγορα έφυγε από το σπίτι της και πήγε μαζί του γιατί ήθελε να ξεφύγει από τον πατέρα της», εξήγησε.

"google ad"

Αιχμαλωσία και trafficking

«Οι καταγγελίες που έχω είναι πανομοιότυπες. Για βασανισμούς και ξύλο. Μιλάμε για αιχμαλωσία και trafficking, μιλάμε για βασανισμό, μιλάμε για ξύλο, μιλάμε για ακραία πράγματα. Μιλάμε για ανθρώπους που αιχμαλωτίζονται και αναγκάζονται να εκδίδονται. Αυτό είναι το σημείο που ενώνει τις καταγγέλλουσες», κατέληξε η κ. Λεγάκη.

Σύμφωνα με την κυρία Λεγάκη τα κορίτσια που αναμένεται να καταγγείλουν τον αστυνομικό είναι «νεαρά».

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...