16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Ηλιούπολη: «Και να με σκοτώσεις, εγώ ναρκωτικά δεν παίρνω» – Νέα στοιχεία για τον εφιάλτη της 18χρονης

Ημερομηνία:

Νέες λεπτομέρειες για τον εφιάλτη που έζησε η 18χρονη στα χέρια του αστυνομικού που την κρατούσε αιχμάλωτη στην Ηλιούπολη, και την ανάγκαζε να εκδίδεται, φέρνει στο φως η δικηγόρος της κοπέλας, Αντωνία Λεγάκη.

Όπως είπε η δικηγόρος μιλώντας στον ΑΝΤ1 όταν το κορίτσι αντιδρούσε της στερούσε την τροφή, ενώ την πίεζε να πάρει ναρκωτικά, ωστόσο όπως πρόσθεσε η 18χρονη μέχρι τέλους αρνήθηκε να κάνει χρήση κοκαΐνης. «Και να με σκοτώσεις, εγώ ναρκωτικά δεν παίρνω» φέρεται να είπε το κορίτσι στον αστυνομικό ο οποίος την έδερνε και την εξέδιδε.

Η δικηγόρος τόνισε ότι, ο αστυνομικός από την Ηλιούπολη είχε και συνεργούς, τα ονόματα των οποίων έχει καταθέσει στις Αρχές η 18χρονη.

«Άλλοι τη μετέφεραν, άλλοι την εξέδιδαν», είπε η Λεγάκη και έκανε γνωστό πως μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, το γραφείο της δέχθηκε τηλεφωνήματα και από άλλα θύματα του αστυνομικού.

Σε ερώτηση για το αν ο πατέρας της κοπέλας που κατηγορείται ότι τη βίαζε από τα 11 της χρόνια, είχε σχέση και με την κακοποίηση της από τον αστυνομικό, απάντησε πως δεν γνωρίζει.

«Παραβίασαν τα δικαιώματά της»

«Υπάρχει πραγματικός κίνδυνος για το παιδί. Έχει δώσει ακόμα τρία ονόματα κι εγώ θα πάω στον Ανακριτή και θα δώσω κι άλλα θύματα, ώστε να ξέρουν αν πάθει κάποιος από εμάς κάτι», σημείωσε η νομικός και κατήγγειλε εκ νέου στέρηση των δικαιωμάτων της κοπέλας.

«Στερήθηκε το παιδί το δικαίωμα να μιλήσει με τη δικηγόρο της και υπάρχει γιατρός του Γεννηματά που έχει δηλώσει στον Τύπο ότι έλεγαν στο παιδί ότι είναι κρατούμενη και της στερούσαν ιατρική περίθαλψη. Υπάρχουν δικαιώματα του θύματος, νομικά κατοχυρωμένα, που η Ελληνική Αστυνομία τα παραβίασε», κατέληξε η Αντωνία Λεγάκη.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...