14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

ΗΠΑ: Δημοσίευμα θέλει τον Τραμπ να κατηγορεί τους αντιφασίστες για την εισβολή στο Καπιτώλιο!

Ημερομηνία:

Θα ήταν κωμικό αν δεν ήταν τραγικό.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ που αφήνει σε λίγες ημέρες το αξίωμά του, φέρεται να κατηγορεί τους Αντίφα για τις ταραχές στο Καπιτώλιο.

Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε ότι το κίνημα των Αντίφα, βρίσκεται πίσω από την επίθεση στο κτίριο του Καπιτωλίου των ΗΠΑ σε τηλεφωνικές συνομιλίες με τον Κέβιν ΜακΚάρθι, τον ηγέτη των Ρεπουμπλικανών στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ιστότοπος Axios την Τρίτη επικαλούμενος ανώνυμες πηγές.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο, η συνομιλία μεταξύ Τραμπ και ΜακΚάρθι ήταν τεταμένη, με τον δεύτερο να αρνείται τους ισχυρισμούς του απερχόμενου προέδρου λέγοντας ήταν οι πιστοί του Τραμπ του κινήματος Make America Great Again (MAGA) ήταν πίσω από τις ταραχές στην Ουάσινγκτον.

«Δεν είναι οι Αντίφα, είναι οι MAGA. Το ξέρω. Ήμουν εκεί» φέρεται να είπε ο ΜακΚάρθι.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο τόνισε ότι κατά τη διάρκεια της συνομιλίας ο Τραμπ ανέφερε την υποτιθέμενη εκλογική απάτη, ενώ ο ΜακΚάρθι ανταπάντησε ότι οι προεδρικές εκλογές τελείωσαν και προέτρεψε τον Τραμπ να αποδεχθεί την ήττα.

«Σταμάτα. Έχει τελειώσει. Οι εκλογές τελείωσαν» ανέφερε ο ΜακΚάρθι.

Τέλος, φέρεται να κάλεσε τον Τραμπ να συναντηθεί με τον εκλεγμένο Πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος πρόκειται να ορκιστεί στις 20 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...