18.8 C
Chania
Thursday, May 9, 2024

Ηράκλειο: Έβαλαν ακόμα και εσώρουχα στα κεφάλια αγαλμάτων του Καζαντζάκη και του Κορνάρου! Τη γλύτωσε ο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος

Ημερομηνία:

Αρνητική εντύπωση προκαλούν σε ντόπιους αλλά και τουρίστες οι εικόνες από το κέντρο του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην λεωφόρο Ικάρου, στο ύψος του Τένις και της Παγκρήτιας Τράπεζας.

Εκεί σε καθημερινή βάση στήνουν το… νοικοκυριό τους με ότι αυτό συνεπάγεται.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, έβαλαν, άκουσον άκουσον, ακόμα και εσώρουχα στα κεφάλια των αγαλμάτων των Νίκου Καζαντζάκη, Δομήνικου Θεοτοκόπουλου και Βιτσέντζου Κορνάρου που βρίσκονται έξω από την Παγκρήτια Τράπεζα, όπως φαίνεται στην κεντρική φωτογραφία του άρθρου.

Σύμφωνα με τον ακροατή του Ράδιο Κρήτη που έστειλε τις σχετικές φωτογραφίες και ο οποίος σχολιάζει τις εικόνες στο σημείο “Μας κάνουν καθημερινά ρεζίλι με φωνές και ζητιανιές σε εκατοντάδες τουρίστες που περνούν από εκεί προς ΚΤΕΛ η το κέντρο του Ηρακλείου“. Εκεί τρώνε όπως θα δείτε μπροστά στο μνημείο και τα έχουν σπάσει όλα“.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ