16.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Ηράκλειο: Ένταση και επεισόδια σε εξεταστικά κέντρα στις εξετάσεις ΑΣΕΠ – Παρέμβαση της αστυνομίας

Ημερομηνία:

Σε δύο τουλάχιστον εξεταστικά κέντρα του Ηρακλείου σημειώθηκε ένταση, με αντεγκλήσεις και φραστικά επεισόδια, για την συμμετοχή υποψηφίων στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.

Συγκεκριμένα, στο πρότυπο σχολείο και στο 2ο Λύκειο, δέκα υποψήφιοι που πήγαν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό (η ώρα έναρξης ήταν για τις 9 το πρωί) παρουσιάστηκαν στις 08.30′. Όμως, δεν έγιναν δεκτοί, γιατί σύμφωνα με την υπεύθυνη του εξεταστικού κέντρου, έπρεπε να παρουσιαστούν μία ώρα πριν την έναρξη του διαγωνισμού.

Οι υποψήφιοι αντέδρασαν έντονα υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε και από κανέναν δεν ενημερώθηκαν για την ώρα προσέλευσης και ότι παρουσιάστηκαν κανονικά για τον διαγωνισμό.

Η υπεύθυνη δεν τους επέτρεψε να μετάσχουν στο διαγωνισμό, τα πνεύματα οξύνθηκαν, επικράτησε ένταση και τελικά κλήθηκε η αστυνομία για να ηρεμήσει την κατάσταση.

Οι υποψήφιοι, που τελικά δεν τους επέτρεψαν να διαγωνισθούν, διαμαρτύρονται έντονα και ζητούν δικαίωση.

ekriti.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...