21.8 C
Chania
Δευτέρα, 27 Απριλίου, 2026

Ηράκλειο: Αναβάλλεται η δράση για την γενοκτονία στην Παλαιστίνη

Ημερομηνία:

Η Συνέλευση Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό ενημερώνει ότι αναβάλλεται η δράση “Ενάντια στην Παλαιστίνη Γενοκτονία”, όπου ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στο πάρκο γλυπτών στον Καράβολα .

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου, η αναβολή γίνεται εξαιτίας ορισμένων τεχνικών ζητημάτων που
προέκυψαν, σχετικά με την συγκεκριμένη ημερομηνία.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέες εκπαιδεύσεις για ελαιοπαραγωγούς σε Ιεράπετρα και Αρχάνες από Περιφέρεια Κρήτης και ΕΛΜΕΠΑ

Η Περιφέρεια Κρήτης και το ΕΛΜΕΠΑ διοργανώνουν εκπαιδεύσεις για ελαιοπαραγωγούς σε Ιεράπετρα και Αρχάνες, με επίκεντρο την ποιότητα του ελαιολάδου «Κρήτη/Kriti».

Συναυλία Κρητικής Μουσικής από τον Παραδοσιακό Μουσικό Σύλλογο Αποκορώνου «Ο Χαρίλαος» στο Βενιζέλειο Ωδείο

Ο Παραδοσιακός Μουσικός Σύλλογος Αποκορώνου «Ο Χαρίλαος» διοργανώνει συναυλία κρητικής μουσικής στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων στις 29 Απριλίου 2026. Ελεύθερη είσοδος.