22.8 C
Chania
Monday, May 6, 2024

Ηράκλειο: Αυτοκίνητο με ανήλικο οδηγό παρέσυρε πεζό στη Φορτέτσα – Αγανάκτηση από τους κατοίκους

Ημερομηνία:

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου διεκομίσθη αργά χθες βράδυ ένας ηλικιωμένος άνδρας.

Ο 87χρονος, τραυματίστηκε όταν ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ανήλικος (!) στην περιοχή της Φορτέτσας, τον παρέσυρε και τον έριξε στο οδόστρωμα με συνέπεια να τραυματιστεί.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην πλατεία της περιοχής και προκλήθηκε αναστάτωση με τους θαμώνες των καφενείων να σπεύδουν να βοηθήσουν τον 87χρονος.

Επί τόπου βρέθηκε το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον ηλικιωμένο αλλά και η Αστυνομία η οποία προχώρησε στην σύλληψη της μητέρας του ανήλικου, για παραμέληση εποπτείας.

Σύμφωνα με τους κατοίκους, το κακό στην περιοχή έχει παραγίνει.

Ανήλικοι με μηχανάκια και αυτοκίνητα “κόβουν” βόλτες, πολλές φορές με προκλητική συμπεριφορά ενώ ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν είναι οι παρέες που συγκεντρώνονται τα βράδια στην πλατεία.

Παρέες που σχεδόν πάντα, όπως λένε οι κάτοικοι, προκαλούν προβλήματα και ηχορύπανση, διαταράσσοντας την ησυχία των πολιτών.

ekriti.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ