18.8 C
Chania
Monday, October 28, 2024

Ηράκλειο – βιασμός ανηλίκου: Απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος ο γιατρός

Ημερομηνία:

Ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες ο γιατρός, το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί από τις Αρχές στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος ενός ανήλικου αγοριού με βασικό κατηγορούμενο έναν 66χρονο κρητικό καλλιτέχνη που ήδη βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Ο 46χρονος γιατρός πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας Ηρακλείου πριν από λίγες ημέρες προκειμένου να απολογηθεί και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του είχαν ασκηθεί διώξεις πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Εξαρχής ο γιατρός υποστηρίζει ότι είναι αθώος ωστόσο δεν αρνήθηκε ποτέ το ραντεβού με το ανήλικο αγόρι όμως όταν αντιλήφθηκε όπως υποστηρίζει ότι πρόκειται για ανήλικο έφυγε από το σημείο.

Την ίδια ώρα κρίσιμο για τις αρχές θεωρείται το να ταυτοποιηθούν δύο ακόμα άνδρες που φέρονται να κακοποίησαν σεξουαλικά το ανήλικο αγόρι αλλά και οι 29 χρήστες της ειδικής πλατφόρμας στους οποίους είχε σταλεί πορνογραφικό υλικό του ανηλίκου.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ