21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ηράκλειο: Βρέθηκε νεκρός ο 44χρονος Νίκος Αεράκης

Ημερομηνία:

Με τον πιο τραγικό τρόπο ολοκληρώθηκε η πολυήμερη προσπάθεια για τον εντοπισμό του 44χρονου Νίκου Αεράκη, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τα μέσα Φεβρουαρίου από την περιοχή του Γαζίου, στο Ηράκλειο.

Όπως έγινε γνωστό, το πτώμα που εντοπίστηκε, όπως έγραψε το Cretalive, νωρίς το πρωί της Τετάρτης, στην περιοχή της Παντάνασσας ανήκει στον 44χρονο, με την οικογένεια να μην μπορεί να πιστέψει την δραματική εξέλιξη.

Η σορός, σύμφωνα με τις πληροφορίες, βρέθηκε από σκάφος του Λιμενικού, που έσπευσε στο σημείο μετά από σχετική πληροφορία. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι βρέθηκε σε σημείο με βράχια, και μεταφέρθηκε με την συνδρομή και της ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Παντάνασσα εντοπισμός 44χρονου

Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος Νίκος είχε εξαφανιστεί στις 16 Φεβρουαρίου, από την περιοχή του Γαζίου του Δήμου Μαλεβιζίου. Τότε είχε φύγει με το αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή του Παλαιοκάστρου.

Για τον εντοπισμό του είχαν πραγματοποιηθεί πολυήμερες έρευνες, είχε εκδοθεί “Missing Alert” ενώ η οικογένεια είχε αποτανθεί και στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ”, προκειμένου να εντοπιστούν τα ίχνη του.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλλαγή ώρας 2024: Πότε οι δείκτες του ρολογιού θα πάνε μια ώρα μπροστά

Με το δεύτερο 10ημερο του Μαρτίου να ολοκληρώνεται, οδεύουμε...

Ο τουρισμός “φωνάζει” για προσωπικό

Μετά από ένα τουριστικό έτος με περίπου 33 εκατομμύρια επισκέπτες από το εξωτερικό,...

Στο… περίμενε για την πληρωμή του Μεταφορικού Ισοδύναμου!

Εκατοντάδες αγρότες, κτηνοτρόφοι, επιχειρηματίες πρώιμων κηπευτικών αλλά και εξαγωγείς...

Ισχυρός σεισμός 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά της Ηλείας – Αισθητός και στα Χανιά

Δύο σεισμοί 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών σημειώθηκαν το...