16.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Ηράκλειο: Επιτέθηκε με μαχαίρι στην αδελφή του και τον γιο της

Ημερομηνία:

Τέλος δεν έχουν τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο Ηράκλειο παρά το γεγονός ότι η Δικαιοσύνη εμφανίζεται αυστηρή σε τέτοιου είδους υποθέσεις στέλνοντας στη φυλακή τους πρωταγωνιστές.

Ένα νέο περιστατικό ενδοικογενειακής βίας καταγράφηκε στο Ηράκλειο το απόγευμα της Τρίτης (31/5) όταν ένας 50χρονος άνδρας φέρεται να επιτέθηκε και να τραυμάτισε με μαχαίρι δύο στενά συγγενικά του πρόσωπα.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες, για άγνωστους λόγους, ο 50χρονος επιτέθηκε στην 55χρονη αδελφή του αλλά και στον 40χρονο γιο της.

Αμέσως μετά την πράξη του τράπηκε σε φυγή και τώρα αναζητείται από τους Αστυνομικούς του Α’ ΑΤ που χειρίστηκαν την υπόθεση.

Nα σημειωθεί ότι στη σχετική καταγγελία αναφέρεται ότι ο 50χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Στο παρελθόν, μάλιστα, έχει χρειαστεί να νοσηλευτεί σε κλινική.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη (31/5) και τη Δευτέρα (30/5) το δρόμο για τη φυλακή πήραν οι πρωταγωνιστές δύο περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας.

Πρόκειται για τον 23χρονο γιο που δεν δίστασε να χτυπήσει αλύπητα την ίδια του την μητέρα σε κοινή θέα στη λεωφόρο Ούλωφ Πάλμε. Ο 23χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 χρόνια χωρίς αναστολή.

Επίσης, το δρόμο για τη φυλακή πήρε και ένας 62χρονος πατέρας ο οποίος χτύπησε τον τον 34χρονο γιο του.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...