Η ιδέα να εγκαταλείψει τον δικυκλιστή που έπεσε στο οδόστρωμα μετά τη σύγκρουση με το ΙΧ αυτοκίνητό του, αποδείχθηκε κακή, για τον 24χρονο οδηγό του αυτοκινήτου.
Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης (29/2) στην λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου στο Ηράκλειο, όταν το αυτοκίνητο του νεαρού και το μηχανάκι που οδηγούσε ένας 46χρονος, συγκρούστηκαν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Ο 24χρονος οδηγός του ΙΧ αντί να σταματήσει, πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε, για λίγο… όπως αποδείχθηκε.
Στον κόμβο της Καλλιθέας, το αυτοκίνητό του παρουσίασε μηχανική βλάβη και εκδηλώθηκε φωτιά στη μηχανή!
Ο νεαρός συνελήφθη για παραβάσεις του ΚΟΚ και πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη.
Το αλκοτέστ που του έγινε έδειξε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ, ενώ δεν είχε και άδεια οδήγησης…
Το ξέρουμε…
Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.
Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:
- - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
- - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.
Γίνε συνδρομητής
Σας ευχαριστούμε θερμά.