15.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Ηράκλειο: Θρήνος για την 22χρονη Πέννυ που “έσβησε” στην άσφαλτο…

Ημερομηνία:

Για ένα σημείο χωρίς ιδιαίτερη επικινδυνότητα, αλλά με οχήματα που συχνά αναπτύσσουν ταχύτητες και είναι αναπόφευκτα τα τροχαία ατυχήματα, έκαναν λόγο κάτοικοι της περιοχής

Δύο κορίτσια μόλις 22 ετών επέβαιναν σε ΙΧ το οποίο κάτω από άγνωστες συνθήκες ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε δέντρο στο δρόμο, από τις Κάτω προς τις Πάνω Αρχάνες.

Χωρίς εμφανή ίχνη από φρένα ή οτιδήποτε άλλο, η πρόσκρουση ήταν μοιραία, καθώς το  άτυχο 22χρονο κορίτσι που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού και παρελήφθη σοβαρά τραυματισμένο από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, κατέληξε λίγες ώρες αργότερα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Για ένα σημείο χωρίς ιδιαίτερη επικινδυνότητα, αλλά με οχήματα που συχνά αναπτύσσουν ταχύτητες και είναι αναπόφευκτα τα τροχαία ατυχήματα, έκαναν λόγο κάτοικοι της περιοχής.

Μετά τη δραματική κατάληξη για το νεαρό κορίτσι, η 22χρονη επίσης οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη, ενώ η τροχαία διενεργεί την προανάκριση για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος που βύθισε στο πένθος μια οικογένεια, αυξάνοντας ταυτόχρονα την τραγική λίστα με τους νεκρούς της ασφάλτου στο νησί.

KOH εξέδωσε την εξής ανακοίνωση.

Για την οικογενεια του ΚΟΗ ξημέρωσε μια εφιαλτική μέρα. Χάσαμε ένα δικό μας παιδί, την Πενυ μας, με τον χειρότερο τρόπο. Η Πενυ υπήρξε για χρονια αθλήτρια του συλλόγου μας,με σπουδαίες διακρίσεις σε πανελλήνια πρωταθληματα, διεθνή meeting και κλήσεις από την εθνική ομάδα καλλιτεχνικης κολύμβησης. Τα τελευταία χρόνια ήταν βοηθός του προπονητικού μας team και η μητέρα της,Ριτσα, έφορος του τμήματος καλλιτεχνικης κολύμβησης επί πολλά έτη.

Ο πόνος είναι ανείπωτος, σπαρακτικός.

Αύριο, στις 15.00 το μεσημέρι, θα αποχαιρετησουμε το δικό μας κορίτσι στο Νέο κοιμητήριο Ηρακλείου.

Καλό ταξίδι στο υπέροχο αυτό πλάσμα, σε αυτον τον αγγελο που θα είναι για πάντα στις καρδιές όλων μας .

"google ad"

Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.”

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση Υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού – Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Λ. Αυγενάκη:

Η αθλητική οικογένεια της χώρας μας και ολόκληρη η κοινωνία του Ηρακλείου θρηνούν για την απώλεια μίας λαμπρής κολυμβήτριας της Κ.Ο.Η., της Πένυ Μουλιανάκη.

Ο αιφνίδιος και άδικος χαμός της διακεκριμένης μας αθλήτριας της συγχρονισμένης κολύμβησης και βοηθού προπονήτριας, έχει προκαλέσει σε όλους μας οδύνη και ανείπωτο πόνο.

Εκφράζω τα βαθιά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της, στους συναθλητές της και όλους όσοι είχαν την τύχη και τη χαρά να συναναστραφούν μαζί της.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...