15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ηράκλειο: Κανένα ίχνος ζωής του 63χρονου – Τεράστια κινητοποίηση αρχών και εθελοντών

Ημερομηνία:

Και σήμερα θα συνεχιστούν οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή των Μαλάδων στο Ηράκλειο για τον εντοπισμό του 63χρονου Γιώργου Κοκολάκη, ο οποίος χάθηκε από την Λοφούπολη, την περασμένη Πέμπτη, όταν έφυγε από το σπίτι του για να πάει στον αδελφό του.

Η κινητοποίηση είναι μεγάλη, καθώς ο άνδρας πάσχει από άνοια.

Συμμετέχουν πυροσβέστες, αστυνομικοί, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι προσφέρουν υπηρεσίες και πολλοί εθελοντές, κάτοικοι της περιοχής, και όχι μόνο. Πτήσεις πάνω από την ευρύτερη περιοχή κάνει το drone με θερμική κάμερα της Πυροσβεστικής.

Για την εξαφάνιση του 63χρονου εκδόθηκε silver alert

Έχει πρασινα μάτια, ύψος 1,84μ και είναι αδύνατος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μπλε τζιν, κοντομάνικη μαύρη μπλούζα, κόκκινη ζακέτα και μαύρες παντόφλες. Πάσχει από Alzheimer. Περπατάει αργά και δεν μιλάει καθαρά.

Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η οικογένειά του απευθύνει έκκληση σε όποιον τον έχει δει, να επικοινωνήσει με την αστυνομία ή το 1065.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ