15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ηράκλειο: Κρεοπώλης ξυλοκόπησε πελάτη επειδή δεν αγόρασε το ακριβό κρέας

Ημερομηνία:

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες σε κρεοπωλείο του Ηρακλείου Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν ένας 46χρονος πήγε σε γνωστό κρεοπωλείο της πόλης για να αγοράσει κρέας.

Αφού διάλεξε κομμάτι, πήγε στο ταμείο, όπου σύμφωνα με την καταγγελία, διαπίστωσε ότι η τιμή ήταν διαφορετική από εκείνη που αναγραφόταν στο ταμπελάκι της βιτρίνας. Έκανε έτσι τα παράπονα στον 39χρονο ιδιοκτήτη και του ανακοίνωσε πως δεν θα αγοράσει το κρέας.

Μόλις ο 46χρονος βγήκε από το κατάστημα και κατευθύνθηκε στο αυτοκίνητό του, ο κρεοπώλης τον ακολούθησε και του επιτέθηκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, του έριξε γροθιές στο κεφάλι ενώ έσπρωξε με βία την πόρτα του αυτοκινήτου και του «έπιασε» το πόδι με αποτέλεσμα ο 46χρονος να υποστεί κάταγμα.

Παράλληλα, προκάλεσε και αρκετές υλικές ζημιές στο αυτοκίνητό του.

Ο 46χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ ειδοποίησε την αστυνομία καταθέτοντας μήνυση εναντίον του κρεοπώλη.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ