16.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Ηράκλειο: Οδηγός ταξί τραυμάτισε αστυνομικούς της Τροχαίας για να αποφύγει τον έλεγχο

Ημερομηνία:

Στο εφημερεύον νοσοκομείο μεταφέρθηκαν λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα δύο αστυνομικοί (άνδρας και γυναίκα) του Τμήματος Τροχαίας Ηρακλείου μετά από ένα απίστευτο συμβάν που σημειώθηκε στο αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης”.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που μίλησαν στο ekriti, πρωταγωνιστής είναι ένας 66χρονος οδηγός ταξί ο οποίος αρνήθηκε τον έλεγχο των αστυνομικών με αποτέλεσμα να μπει στη θέση του οδηγού προκειμένου να εγκαταλείψει το σημείο.

Την ώρα εκείνη η γυναίκα αστυνομικός προσπάθησε να του πάρει τα κλειδιά με τον 66χρονο, όπως λέγεται από την Αστυνομία, να ανεβάζει το παράθυρο του οχήματος και να την τραυματίζει στο χέρι.

Στη συνέχεια προσπάθησε να αναπτύξει ταχύτητα και χτύπησε με το όχημά του στα πόδια, τον άνδρα αστυνομικό.

Και οι δύο ένστολοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες ενώ ο 66χρονος συνελήφθη συνελήφθη για επικίνδυνη σωματική βλάβη, αντίσταση, απειλή, άγρα πελατών και υποκλοπή έργου και πρόκειται να δικαστεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα, υπάρχουν καταγγελίες από νόμιμους οδηγούς ταξί, ότι στον χώρο του αεροδρομίου υπάρχουν επιτήδειοι που “ψαρεύουν” όσους φτάνουν στο αεροδρόμιο με σκοπό την μεταφορά τους.

Συγκεκριμένα, οι οδηγοί ταξί κάνουν λόγο για άγρα πελατών και υποκλοπή μεταφορικού έργου με αποτέλεσμα το Τμήμα Τροχαίας να έχει εντείνει τους ελέγχους.

ekriti.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προσοχή, η Κρήτη αντιμετωπίζει «σοβαρό κίνδυνο» από επιπλέοντα ανθρώπινα …… «σκουπίδια»!!

Του Μανώλη Καπετανάκη * Βρίθει τελευταία η τοπική, εθνική αλλά...

Ελληνίδες σε θέσεις ηγεσίας

Του Γιώργου Ουρανού Θα αποτελούσε μεγάλη πρόοδο για τη χώρα...

Η άγνωστη ζωή της Αντωνούσας Καστανοπούλας (Καστανάκη)

Της Ιωάννας Σφακιανάκη «Γιεράρχη τον Γεράσιμο Κισσάμου, τον Δεσπότη, Σκαλίδη, Γιαννουδοβαρδή...