28.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Ηράκλειο: Πιθανότατα με τον άνθρωπο των “ελεύθερων αγκαλιών” η 17χρονη Μάγια

Ημερομηνία:

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό  οι έρευνες των αρχών στο Ηράκλειο της Κρήτης για τη 17χρονη Μάγια τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης από το κέντρο της πόλης.

Την ίδια ώρα οι άνδρες της Ασφάλειας Ηρακλείου που έχουν αναλάβει την προανάκριση για την υπόθεση εξαφάνισης της νεαρής κοπέλας έχουν την αίσθηση, από τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ότι η ζωή της έφηβης δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, και αισιοδοξούν ότι θα υπάρξει αίσια έκβαση.

Σύμφωνα με το cretalive, το στίγμα από το κινητό τηλέφωνο της 17χρονης,το οποίο είναι απενεργοποιημένο, δείχνει ότι η κοπέλα παραμένει στο Ηράκλειο.

Αυτό αξιολογείται σε συνδυασμό με τις απαντήσεις που έχουν λάβει από το σήμα αναζήτησης σε λιμάνια και αεροδρόμια τα οποία δείχνουν ότι η ανήλικη δεν έχει ταξιδέψει εκτός Κρήτης.

Το ενδιαφέρον του κόσμου για την τύχη της Μάγιας είναι εξαιρετικά αυξημένο και πολλοί είναι οι πολίτες που επικοινωνούν με το 100 πιστεύοντας ότι έχουν δει τη 17χρονη.

Στο μεταξύ, ο αλλοδαπός με τον οποίο φέρεται να σχετίζεται η νεαρή κοπέλα σύμφωνα με τον πατέρας της 17χρονης, δεν έχει επίσης εμφανιστεί από την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της κοπέλας στο κέντρο του Ηρακλείου.

Πρόκειται για μια γνωστή φυσιογνωμία στο Ηράκλειο, με ιδιαίτερη κουλτούρα που διάγει έναν επίσης ιδιαίτερο τρόπο ζωής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι ένας δοτικός άνθρωπος γνωστός στο Ηράκλειο όπως και στις αστυνομικές αρχές ως ο άνθρωπος των «free hugs», δηλαδή των «ελεύθερων αγκαλιασμάτων», καθώς πίστευε από την αρχή της καραντίνας ότι με τις αγκαλιές μπορεί κανείς να δώσει και να πάρει ενέργεια.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ