13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ηράκλειο: Σκότωσε τη μάνα του μέσα στο σπίτι μετά από άγριο καβγά

Ημερομηνία:

Τραγική κατάληξη είχε ο καυγάς μητέρας και γιου αργά χθες στο βράδυ σε διαμέρισμα επί της οδού Κριτοβουλίδου στο Ηράκλειο. Περίοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία, όταν άκουσαν έντονους θορύβους και την άτυχη γυναίκα να καλεί σε βοήθεια.

Περιπολικό έσπευσε στην περιοχή. Οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού και τους άνοιξε ο ίδιος ο δράστης!

Το θέαμα που αντίκρισαν ήταν αποτρόπαιο: η άτυχη 67χρονη γυναίκα κείτονταν στο πάτωμα, μέσα στα αίματα, με χτυπήματα σε όλο της το σώμα, και ο 42χρονος γιος της επίσης μέσα στα αίματα κοιτούσε αποσβολωμένος.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο καυγάς μεταξύ μάνας και γιου, για λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί, γρήγορα ξέφυγε και ο 42χρονος άρπαξε ένα καδρόνι και άλλα ξύλινα αντικείμενα, καταφέρνοντάς της χτυπήματα στο κεφάλι και σε όλο της το σώμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μάνα και γιος δεν ζούσαν μαζί.

Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σπίτι δεν κατάφερε να προσφέρει καμία βοήθεια, καθώς ο θάνατος της άτυχης γυναίκας ήταν ακαριαίος.

Ο 42χρονος, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες αντιμετωπίζει έντονα ψυχολογικά προβλήματα και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή, συνελήφθη.

ekriti.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ