Άμεση ήταν η εξιχνίαση δύο ληστειών που σημειώθηκαν στο Ηράκλειο, με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων να προχωρούν στη σύλληψη ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται για ληστεία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Το απόγευμα της 3ης Φεβρουαρίου 2025, άγνωστος άνδρας με καλυμμένα χαρακτηριστικά εισέβαλε σε ζαχαροπλαστείο και ακολούθως σε καφετέρια, όπου, απειλώντας με μαχαίρι, αφαίρεσε συνολικά 400 ευρώ από τα ταμεία των δύο επιχειρήσεων.
Ταυτοποίηση και σύλληψη του δράστη
Μέσω ενδελεχούς έρευνας και αξιοποίησης στοιχείων, οι αστυνομικές αρχές ταυτοποίησαν τον δράστη, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη το πρωί της 4ης Φεβρουαρίου 2025. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.
Η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου.
Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.
Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.
Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:
- Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
- Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.
Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.
Σας ευχαριστούμε θερμά.



