15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Ηράκλειο: Τέσσερις νεκροί μέσα σε 13 ώρες – Εικόνες σοκ από το νέο τροχαίο δυστύχημα

Ημερομηνία:

Ένας ακήρυχτος πόλεμος μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό που συνέβη το προηγούμενο 24ωρο στους δρόμους της Κρήτης όπου συνολικά τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα.

Από την αρχή του έτους μέχρι και σήμερα το νησί θρηνεί 10 ανθρώπινες ψυχές που έσβησαν στην άσφαλτο όταν πέρσι για το ίδιο διάστημα είχαν χαθεί τέσσερις ζωές.

13 ώρες περίπου μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στα Αρμανώγεια του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων κατά το οποίο ο 58χρονος Μανώλης Κυριακάκης και η 50χρονη σύζυγος του Ευγενία Φανουράκη έχασαν ακαριαία τη ζωή τους, δύο ακόμα άνθρωποι έσβησαν στην άσφαλτο αυξάνοντας τον αριθμό των θυμάτων.

Το νέο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ της Τετάρτης, στο 7ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ηρακλείου-Βιάννου, στο ύψος του Σκαλανίου όταν δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά.

Στο ένα επέβαιναν συνολικά πέντε άτομα εκ των οποίων τα δύο βρήκαν ακαριαίο θάνατο. Πρόκειται για τον 36χρονο οδηγό του αυτοκινήτου και την 48χρονη συνοδηγό του με καταγωγή από τη Ρουμανία οι οποίοι ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους από τους πυροσβέστες.

Στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου κάθονταν τρία ακόμα άτομα νεαρής ηλικίας. Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες για ένα 11χρονο κορίτσι και για δύο αγόρια ηλικίας 24 και 22 ετών.

Στο δεύτερο αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα επέβαιναν ένας άνδρας και μία γυναίκα με καταγωγή από την Αλβανία. Πρόκειται για τον 52χρονο οδηγό του αυτοκινήτου και για την 19χρονη συνοδηγό του. Ευτυχώς και οι δύο φορούσαν ζώνη ασφαλείας και τραυματίστηκαν ελαφρά τα ακριβή αίτια του νέου φρικτού τροχαίου δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία Ηρακλείου.

Η κατάσταση των τραυματιών

Σύμφωνα με τον Διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιώργο Χαλκιαδάκη, οι πέντε τραυματίες από το τροχαίο στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου, νοσηλεύονται σε καλή κατάσταση χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους. Όπως είπε στο ekriti, τα δύο αγόρια 24 και 22 ετών νοσηλεύονται στην Ορθοπεδική Κλινική με κατάγματα στους μηρούς ενώ το κοριτσάκι νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική. Δύο ακόμα τραυματίες, ο 52χρονος Αλβανός με την κόρη του, νοσηλεύονται στη Χειρουργική Κλινική.

Τελευταίο αντίο στο ζευγάρι

Αναφορικά με το τροχαίο δυστύχημα στα Αρμανώγεια του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων ο τραγικός επίλογος γράφεται σήμερα στις 2:00 το μεσημέρι από τον Ιερό ναό του Αγίου Αντωνίου στον Σοκαρά οπότε συγγενείς και φίλοι λένε το τελευταίο αντίο στο άτυχο ζευγάρι που είχε αποκτήσει τρία παιδιά.

(Στην κεντρική φωτογραφία το ένα από τα δύο ΙΧ που ενεπλάκησαν στο τροχαίο της Βιομηχανικής Περιοχής)

ekriti.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...