26.8 C
Chania
Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 2026

Ηράκλειο: Τραυμάτισε τον σύζυγό της με μαχαίρι στο λαιμό

Ημερομηνία:

Ένα ακόμα σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο απασχόλησε τις προηγούμενες ώρες τις αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου.

Αυτή τη φορά θύτης είναι μία γυναίκα και θύμα ένας άνδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα του Σαββάτου (5/11) 40χρονη από τη Βουλγαρία καυγάδισε με τον 50χρονο Έλληνα σύζυγό της σε χωριό του δήμου Φαιστού όπου διαμένουν.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, η 40χρονη τραυμάτισε με μαχαίρι τον σύζυγό της στο λαιμό στέλνοντας τον στο νοσοκομείο.

Αρχικά ο 50χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και από εκεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα της Φαιστού οι αστυνομικοί του οποίου προχώρησαν στη σύλληψη της 40χρονης σε βάρος της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Η γυναίκα έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στην Ανακρίτρια Ηρακλείου, το πρωί της ερχόμενης Τρίτης.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση Μνήμης για τους 13 Πεσόντες Κρήτες στην Κύπρο το 1974 στα Χανιά

Εκδήλωση μνήμης για τους 13 πεσόντες Κρήτες στην Κύπρο το 1974 στα Χανιά στις 19/7/2026. Τελετή στο Μνημείο Πεσόντων και εκδήλωση στη Λέσχη Αξιωματικών με ομιλία Σταύρου Λοϊζίδη.

Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Μ. Συντυχάκη περιόδευσε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων

Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Μ. Συντυχάκη περιόδευσε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Εργαζόμενοι κατήγγειλαν εξαντλητικά ωράρια, χρωστούμενα ρεπό και υποστελέχωση.

Πειθαρχικές διώξεις φοιτητών στο Πολυτεχνείο Κρήτης: Κινητοποίηση στις 13 Ιουλίου

Πειθαρχικές διώξεις σε 7 φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης για συνδικαλιστική δράση. Κινητοποίηση στις 13 Ιουλίου κατά των διώξεων από Γυφτάκη και Καρυστινό.