15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Δύο απόπειρες αυτοκτονίας

Ημερομηνία:

Το νήμα της ζωής τους επιχείρησαν να κόψουν το βράδυ της Τετάρτης μια 16χρονη κοπέλα και μια 48χρονη γυναίκα που έφτασαν στα όρια της απελπισίας. Τα δυο περιστατικά σημειώθηκαν με διαφορά μόλις λίγων ωρών στο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες η 16χρονή αποπειράθηκε να κόψει τις φλέβες της ενώ η 48χρονη προσπάθησε να αυτοκτονήσει καταναλώνοντας υπερβολική δόση χαπιών. Τα αίτια που οδήγησαν τις δυο γυναίκες στην πράξη απελπισίας για την ώρα δεν έχουν διευκρινιστεί
Και οι δυο νοσηλεύονται στην ‘Α Παθολογική κλινική του Βενιζελείου Νοσοκομείου με την κατάσταση της υγείας του να μην εμπνέει ανησυχία.

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ