Καθημερινή Μαχητική
Εφημερίδα

"google ad"

19.9 C
Chania
Thursday, March 27, 2025

Ηχηρή απάντηση σε Ερντογάν – Πάνω από 10 εκατ. κάτοικοι πήγαν να ψηφίσουν τον Ιμάμογλου στις εκλογές του CHP

Ημερομηνία:

Ενα ηχηρό μήνυμα πήρε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σήμερα κατά την εκλογική διαδικασία για το πρόσωπο που το Ρεπουμπλικανικό κόμμα θα βάλει υποψήφιο στις προεδρικές εκλογές του 2028.

Μοναδικός υποψήφιος ήταν ο Εκρέμ Ιμάμογλου, ο οποίος σήμερα, ανήμερα της προφυλάκισής του, φέρεται να έλαβε το αδιανόητο νούμερο των 10 εκατομμυρίων ψήφων!

Ηταν ο μοναδικός εξάλλου υποψήφιος στο κόμμα και η διαδικασία ήταν τυπική, αλλά ο αριθμός των ανθρώπων  που πήγε να ψηφίσει, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Μάλιστα, λόγω της μαζικής προσέλευσης του κόσμου, αποφασίστηκε να δοθεί παράταση στην διαδικασία, η οποία θα ολοκληρωθεί πλέον στις 20:30 τοπική ώρα (19:30 Ελλάδος).

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του προέδρου του κόμματος, Οζγκιούρ Οζέλ, ο αριθμός των ψήφων αναμένεται να φτάσει τα 13 εκατομμύρια.

Με το που ολοκληρωθεί η ψηφοφορία θα ξεκινήσει και η νέα διαδήλωση υπέρ του Ιμάμογλου στη Κωνσταντινούπολης.

topontiki.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ