15.8 C
Chania
Monday, May 6, 2024

Η άδικη λάσπη στην σύζυγο του Τσίπρα, δεν τιμά αυτούς που την εκτοξεύουν

Ημερομηνία:

Σήμερα, ξέσπασε σάλος για την πρόσληψη της συζύγου Τσίπρα, την Μπέτυ Μπαζιάνα, στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Ένα κακός χαμός, με σαφέστατα υπονοούμενα ότι προσελήφθη επειδή ήταν η σύζυγος του Τσίπρα. Βέβαια, η αλήθεια είναι αρκετά διαφορετική…..

Η Μπέτυ Μπαζιάνα, απόφοιτος ηλεκτρολόγος μηχανικός, προσελήφθη στο συγκεκριμένο ίδρυμα, όχι ως μόνιμη, αλλά ως “407”….Τι σημαίνει 407;; Ωρομίσθια σημαίνει, όπως προσλαμβάνονται στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση αναπληρωτές καθηγητές. Καμία μόνιμη πρόσληψη, θα τελειώσει η σύμβαση της, θα αποχωρήσει…Και σας παραθέτουμε ακριβώς το καθεστώς των 407…

“Οι διδάσκοντες του Π.Δ. 407/80 είναι επιστημονικό προσωπικό το οποίο προσλαμβάνεται με Πράξη Πρύτανη με σχέση εργασίας Ι.Δ. ορισμένου χρόνου για τη διεξαγωγή διδακτικού, ερευνητικού, επιστημονικού και οργανωτικού έργου σε οποιοδήποτε γνωστικό αντικείμενο. Η διάρκεια της συμβάσεώς τους καθορίζεται μέχρις ενός πανεπιστημιακού έτους και δύναται να ανανεώνεται ή να παρατείνεται, πλην όμως ο συνολικός χρόνος προσλήψεως δεν δύναται να υπερβεί τα τρία πανεπιστημιακά έτη. Οι ανωτέρω έχουν τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις που αντιστοιχούν στην βαθμίδα (του ΔΕΠ) με την οποία έχουν εξομειωθεί μισθολογικά, βάσει των προσόντων τους.”

Επίσης, η σύζυγος Τσίπρα, δεν πηγαίνει ως “407” πρώτη φορά. Τυγχάνει να γνωρίζουμε ότι όλα τα τελευταία χρόνια, παρότι πτυχιούχος με διδακτορικό, δεν έχει μόνιμη θέση, και δουλεύει έτσι, προσωρινά, και βάση προσόντων.

Αντίθετα, αν και μητέρα 2 παιδιών, και σύζυγος πρωθυπουργού, την τιμά που επιλέγει να εργάζεται, από το να κάθονται, όπως επέλεξαν άλλες “πρώτες” κυρίες του παρελθόντος!

(Μπέτυ, μάζεψε τον….)

anemosantistasis.blogspot.com

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα στα Χανιά – Χάνει δύο δάχτυλα

"Παρατράγουδα" σημειώθηκαν στα Χανιά, αμέσως μετά την Ανάσταση, καθώς...

H γενιά των 65άρηδων εργαζομένων – Το νέο τοπίο στο ασφαλιστικό

Σε αύξηση των ηλικιακών ορίων συνταξιοδότησης οδηγούν οι επικαιροποιημένες μελέτες των...

Πέθανε η φωνή των “Socrates”, Αντώνης Τουρκογιώργης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου...