Categories: ΘΕΣΕΙΣ

Η άδικη λάσπη στην σύζυγο του Τσίπρα, δεν τιμά αυτούς που την εκτοξεύουν

Σήμερα, ξέσπασε σάλος για την πρόσληψη της συζύγου Τσίπρα, την Μπέτυ Μπαζιάνα, στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Ένα κακός χαμός, με σαφέστατα υπονοούμενα ότι προσελήφθη επειδή ήταν η σύζυγος του Τσίπρα. Βέβαια, η αλήθεια είναι αρκετά διαφορετική…..

Η Μπέτυ Μπαζιάνα, απόφοιτος ηλεκτρολόγος μηχανικός, προσελήφθη στο συγκεκριμένο ίδρυμα, όχι ως μόνιμη, αλλά ως “407”….Τι σημαίνει 407;; Ωρομίσθια σημαίνει, όπως προσλαμβάνονται στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση αναπληρωτές καθηγητές. Καμία μόνιμη πρόσληψη, θα τελειώσει η σύμβαση της, θα αποχωρήσει…Και σας παραθέτουμε ακριβώς το καθεστώς των 407…

“Οι διδάσκοντες του Π.Δ. 407/80 είναι επιστημονικό προσωπικό το οποίο προσλαμβάνεται με Πράξη Πρύτανη με σχέση εργασίας Ι.Δ. ορισμένου χρόνου για τη διεξαγωγή διδακτικού, ερευνητικού, επιστημονικού και οργανωτικού έργου σε οποιοδήποτε γνωστικό αντικείμενο. Η διάρκεια της συμβάσεώς τους καθορίζεται μέχρις ενός πανεπιστημιακού έτους και δύναται να ανανεώνεται ή να παρατείνεται, πλην όμως ο συνολικός χρόνος προσλήψεως δεν δύναται να υπερβεί τα τρία πανεπιστημιακά έτη. Οι ανωτέρω έχουν τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις που αντιστοιχούν στην βαθμίδα (του ΔΕΠ) με την οποία έχουν εξομειωθεί μισθολογικά, βάσει των προσόντων τους.”

Επίσης, η σύζυγος Τσίπρα, δεν πηγαίνει ως “407” πρώτη φορά. Τυγχάνει να γνωρίζουμε ότι όλα τα τελευταία χρόνια, παρότι πτυχιούχος με διδακτορικό, δεν έχει μόνιμη θέση, και δουλεύει έτσι, προσωρινά, και βάση προσόντων.

Αντίθετα, αν και μητέρα 2 παιδιών, και σύζυγος πρωθυπουργού, την τιμά που επιλέγει να εργάζεται, από το να κάθονται, όπως επέλεξαν άλλες “πρώτες” κυρίες του παρελθόντος!

(Μπέτυ, μάζεψε τον….)

anemosantistasis.blogspot.com

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Μανώλης Χνάρης: «Αδικαιολόγητη η συνεχιζόμενη μη καταβολή του μειωμένου μεταφορικού ισοδυνάμου για τους παραγωγούς της Κρήτης»

Την παρατεταμένη και αδικαιολόγητη εξαίρεση των παραγωγών της Κρήτης από το μέτρο του Μεταφορικού Ισοδύναμου…

59 mins ago

Αργυρός για τον γάμο Κασσελάκη στην Κρήτη: Αν δεν έχω συναυλία, θα κατέβω με χαρά

Ο Γιώργος Λιάγκας συνάντησε τον Στέφανο Κασσελάκη στις Σπέτσες για μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο…

60 mins ago

Χωρίς ρεύμα το ανατολικό τμήμα της πόλης των Χανίων

Σημαντική βλάβη σημειώθηκε στο δίκτυο της ΔΕΗ επί της οδού Παπαναστασίου με αποτέλεσμα ένα μέρος…

1 hour ago

Καλωσόρισαν τις χελώνες Caretta – Caretta στον Σταυρό | Φωτός

Δεκάδες μικροί και μεγάλοι φίλου του Σταυρού συμμετείχαν στην περιβαλλοντική δράση που διοργάνωσε την Κυριακή…

2 hours ago

Politico: Αυτοί είναι οι -πραγματικά- θυμωμένοι αγρότες που απειλούν τις Βρυξέλλες με νέες κινητοποιήσεις

Στις 4 Ιουνίου οι αγρότες θα κατέβουν στην ευρωπαϊκή γειτονιά των Βρυξελλών, προκειμένου να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει…

2 hours ago

Πρωτόγνωρη γιορτή για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού από τον Παναθηναϊκό: Λαοθάλασσα συνοδεύει τους πράσινους προς το ΟΑΚΑ υπό τους ήχους του Fear of the Dark – Live εικόνα

Χιλιάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού υποδέχθηκαν την αποστολή της ομάδας στο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά την άφιξή της…

2 hours ago

This website uses cookies.