13.8 C
Chania
Thursday, December 11, 2025

Η έκθεση στην Στοκχόλμη (Grekland Panorama – 2014)

Ημερομηνία:

Η Σουηδική αγορά είναι μία πολύ σημαντική αγορά για τα Χανιά καθώς εκπροσωπεί το 13% των αφίξεων στον Αερολιμένα Χανίων. Συγκεκριμένα το 2013 περίπου 112,300 Σουηδοί αφίχθησαν στα Χανιά.

Στην έκθεση παρευρεθήκαμε (με ιδιωτικά έξοδα) εκπροσωπώντας διάφορες ξενοδοχειακές μονάδες καθώς και τη Ένωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων. Ήταν πολύ σημαντικό ότι για πρώτη φορά δημιουργήθηκε μία έκθεση που επικεντρωνόταν αποκλειστικά στην Ελλάδα και στην οποία ο Νομός Χανίων (που δέχεται το μεγαλύτερο μερίδιο της Σουηδικής αγοράς στην Ελλάδα) αποτελούσε το βασικό κομμάτι της έκθεσης με τουλάχιστον 15 συμμετοχές.

Στην έκθεση συμμετείχαν και όλοι οι  Tour Operators, οι οποίοι μας δήλωσαν ότι η Σουηδική αγορά θα αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο το 2014 (δεδομένου και των επιπλέον πτήσεων που θα βάλλουν). Επίσης για πρώτη φορά σε συνεργασία με την εταιρεία North Events (διοργανώτρια της έκθεσης) μαζί με το ξενοδοχειακό προϊόν διαφημίστηκε και ο γαστρονομικός και φιλικός προς το περιβάλλον τουρισμός καθώς και ο τουρισμός με επίκεντρο τον πολιτισμό.

Το λιμάνι των Χανίων που είχαμε επιλέξει ως κεντρική φωτογραφία στο περίπτερό μας έφερε πολλές αναμνήσεις στους περίπου 6,000 Σουηδούς που πέρασαν από την έκθεση.

Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων στηρίζει ενεργά την προβολή του Νομού Χανίων σε όλες τις Σκανδιναβικές εκθέσεις, με ιδιωτικά περίπτερα σε Νορβηγία, Σουηδία, Φιλανδία και Δανία. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία North Events για την συνεργασία της και την επιτυχή διοργάνωση της έκθεσης.

Ο πρόεδρος: Μανώλης Χ. Γιαννούλης
Ο γραμματέας: Κυριάκος Ε Παπαδάκης

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κλείνουν τα κρεοπωλεία στις 14 Δεκεμβρίου – Πανελλαδικό μήνυμα στήριξης στους αγρότες

Κάλεσμα σε όλα τα σωματεία κρεοπωλών για κλείσιμο των κρεοπωλείων...

Χωρίς συμφωνία η συνάντηση αγροτοκτηνοτρόφων με την Κυβέρνηση

Χωρίς «λευκό καπνό» ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μέγαρο Μποδοσάκη...

Ο αόρατος κόσμος γύρω από την κτηνοτρόφια: 60+ επαγγέλματα που δεν βλέπουμε

Πίσω από κάθε μονάδα εκτροφής λειτουργεί ένα ευρύ, τεχνικό...