15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων για την απαλλαγή από τα Θρησκευτικά

Ημερομηνία:

Για το θέμα της απαλλαγής μαθητών από το μάθημα των Θρησκευτικών παρενέβη χθες η Ενωση Γονένων και Κηδεμόνων δήμου Χανίων.

Όπως αναφέρεται σε σεχτική ανακοίνωση:

“Κατόπιν καταγγελίας γονέων σχολείου του Δήμου μας που αφορά τη μη εφαρμογή από σχολεία, της υπ’ αριθμό 133099/Γ219-92013 εγκυκλίου του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με την απαλλαγή στο μάθημα των Θρησκευτικών για λόγους θρησκευτικής συνείδησης,  το Δ.Σ της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Δ.Χανίων καλεί τους αρμόδιους Προϊστάμενο  Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Ν. Χανίων και Διευθυντές των αντίστοιχων σχολείων να εφαρμόσουν την εγκύκλιο στο όνομα της ισονομίας και ίσης μεταχείρισης όλων των μαθητών.

Για το Δ.Σ
Η πρόεδρος: Σοφία Μαλανδράκη
Η γραμματέας: Θέμις Σταθάκη

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ