17.8 C
Chania
Saturday, May 4, 2024

Η Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων ν. Χανίων για την επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν

Ημερομηνία:

«Η παράταση των αεροπορικών συνδέσεων Χανιά –Λονδίνο και για τον μήνα Νοέμβριο που πρόσφατα ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία Ryanair αναμένεται να λειτουργήσει σαν βαρόμετρο για μια πιθανή επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου τα επόμενα χρόνια, καθώς μέχρι σήμερα η τουριστική περίοδος κλείνει στα τέλη Οκτωβρίου.» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων ν. Χανίων.

«Οι πληρότητες των πτήσεων του Νοεμβρίου αλλά το κυριότερο ο βαθμός ικανοποίησης των τουριστών μπορούν να δώσουν χρήσιμα συμπεράσματα για τις δυνατότητες να έχουμε 1 μήνα περισσότερο ακόμα τουρισμό τον χρόνο, με ότι ΩΦΕΛΕΙΕΣ αυτό συνεπάγεται για την οικονομία και την απασχόληση στον τόπο μας.

Ιδού λοιπόν πεδίο δράσης για τους επαγγελματίες στην διαμονή και την εστίαση να κρατήσουν ανοικτά τα μαγαζιά τους με χαμηλότερες τιμές, για την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο να οργανώσουν μια έρευνα με σχετικό ερωτηματολόγιο που θα απευθύνεται στους αναχωρούντες τον Νοέμβριο από το αεροδρόμιο, αλλά και για τον προγραμματισμό επισκέψεων τουριστών με πούλμαν σε ελαιουργεία για την προβολή του ελαιόλαδου καθώς ο Νοέμβριος είναι μήνας που ξεκινά η ελαιοκομική περίοδος.»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ