17.8 C
Chania
Thursday, May 9, 2024

Η αγάπη τους ξεπέρασε όλα τα εμπόδια!

Ημερομηνία:

Ο ξεχωριστός γάμος του Γιάννη και της Ευανθίας συγκίνησε σήμερα τους πάντες
Ήταν από τους ξεχωριστούς γάμους αυτός που έγινε σήμερα στο δημαρχείο Ηρακλείου! Ο Γιάννης και η Ευανθία ένωσαν τις ζωές τους και…συγκίνησαν τους πάντες!Αυτό που η φύση στέρησε και στους δύο – την ακοή και την ομιλία – ξεπεράστηκε από την αγάπη και οι δύο έδειχναν ευτυχισμένοι όσο ποτέ! Και όταν γύρισαν στον κόσμο και “είπαν” στη νοηματική ότι θέλουν πολύ να παντρευτούν όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα!
Ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου Γ.Αεράκης που τέλεσε το γάμο δεν έκρυψε και ο ίδιος τη συγκινησή του και έγραψε πριν από λίγο σε ανάρτησή του:
“Έχω κάνει στην θητεία μου σαν αντιδήμαρχος πάρα πολλούς πολιτικούς γάμους. Ο σημερινός ήταν αυτός που με άγγιξε περισσότερο και όχι μόνο εμένα.
Ο Γιάννης ένωσε την ζωή του με την Ευανθία. Αυτό που η φύση στέρησε και στους δύο – την ακοή και την ομιλία – φαίνεται να ξεπερνιέται από την αγάπη που ένιωθες να αναβλύζει από παντού. Και στην ερώτησή μου, «Γιάννη θέλεις να παντρευτείς την Ευανθία» η απάντηση στην νοηματική δεν ήταν ένα ξερό «Ναι» αλλά «Ναι, το θέλω πολύ». Το ίδιο και η Ευανθία!
Η συγκινητικότερη στιγμή της τελετής ήταν όταν η κυρία που βοηθούσε με την νοηματική, τους έπιασε από τους ώμους και τους γύρισε προς το κοινό (ήταν αρκετό γιατί είχαν προγραμματιστεί για σήμερα έξι γάμοι) και είδαν τον κόσμο να τους χειροκροτεί με ενθουσιασμό.
Η Ευανθία περιμένει τον καρπό του έρωτά τους. Εύχομαι στον Γιάννη και την Ευανθία να ευτυχήσουν!”

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ